Site Logo

MaraŞlI uyuma, namusuna sahİp çIk..!

21 Şubat 1969 yılında kurulan Kahramanmaraşspor 42 yıllık geçmişinde hiç bu kadar zor durumda kalmamıştı. 42 yıllık koca çınar yani bu memleketin namusu elden gitmek üzere ve kimse kılını kıpırdatmıyor. Kahramanmaraşspor'un bu duruma düşmesinde en büyük sebeplerden biriside beceriksiz yöneticilerin gelmesi ve altyapıya hiç önem vermemesidir. Son 10 yılda altyapıya biraz önem verilseydi şimdi bu durumlara hiç düşmeyecektik.

  • Koca çınar kapanınca ne olacak biliyor musunuz?
  • Haftada birgün maça giden gençlerimiz maç olmadığı için kendisini kahve köşelerine atacak.
  • Bu şehrin reklamı doğru düzgün yapılamayacak.
  • 2 tane stadımız harabeye dönecek.
  • 12 Şubat Stadyumu ve Hanefi Mahçiçek Stadyumu tinercilere ve alkoliklere ev sahipliği yapacak.

Önceden Kahramanmaraşsporumuz'un bütün maçlarına giderdim şimdide hala gidiyorum. Şu anki seyirci ile bundan 5 yıl önceki seyirci arasında dağlar kadar fark var. İlçe takımları bile geliyor buradan 3 puanı alıp güle oynaya gidiyor. Ama önceden takımımız kötü olsa bile taraftarın tezahüratları ile rakip takımı baskı altına alıp top oynatmıyorduk. Bütün takımların korkulu rüyası olan Kahramanmaraşsporumuz şu anki durumu ile hiç kimsenin korkmadığı bir takım olmuş gözüküyor.
 
Transferin önü açılamadığı için artık iş taraftarlara düşüyor. Bu takım bizim takımımız artık küskünlükleri bir tarafa bırakın ve takımınızın maçlarına gelin. Bu takımın artık zenginlere ihtiyacı yok taraftarın desteğine ihtiyacı var. 15 günde bir gün sadece 2 saatimizi ayıralım yeter. Maçlara gelirken mutlaka yanımıza arkadaşlarımızı da alalım. 12 Şubat stadyumunu dolduralım sonuna kadar takımımızı destekleyelim.
 
Sadece 1 tane KAHRAMANMARAŞSPOR var edeler. Kahramanmaraşspor'u kimse bir kalemde silemez ve sildirmeyiz.  
 
Halil GEYİK