Site Logo

Yönetİcİler, devlet kurumlarI, hakemler, polİslerden sonra bİr tokat da TFF'den!

Pazar günü oynanan Sivas Dört Eylül Belediyespor karşılaşmasında yaşanan olaylar neticesinde TFF tek suçlu olarak K.Maraşspor'u gösterdi. Adeta sahipsiz, varlıksız, desteksiz bir şekilde ligde tutunmaya çalışan Kahramanmaraşspor, yanlı kararlarıyla TFF'den de ceza yedi..

Üç sene önce varlıklı yöneticilerin başında olduğu Kahramanmaraşspor'a özel her hafta en az 1000 lira ve zaman zaman 10 bin liraya kadar varan mantıksız cezalar veren Federasyon, bu sefer yine anlamsız bir şekilde kulüp başkanı ve teknik direktörüne hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kulüp Başkanı Doğan Tehçi'ye 30 gün hak mahrumiyeti cezası verilirken, Teknik Direktör Alaaddin Demirözü'ne ise 2 maç yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı verildi. Aynı zamanda Alaaddin hocaya çizgiyi geçmesi nedeniyle ihtar cezası verilirken, Dört Eylül Belediyespor teknik direktörünün oyun alanının içine kadar varmasına neden göz yumulduğu taraftarı iyice kuşkulandırdı.

Bilindiği üzere Sivas Dört Eylül Belediyespor bu maçta el ile topu ağalara göndermiş, hakemin verdiği gol kararına bile kendileri şaşırmıştı. Ayrıca maçta hakemlerin sürekli olarak lehine karar verdiği taraf olmuştu. Öte yandan kulüp başkanı Tehçi iki polis tarafından tartaklanmış, teknik direktörümüz ise tribüne yollanmıştı.

Tribünlerde bulunup, gerçekten yaşananları gören bir ekip olarak bu kararı Taraftar Sitesi olarak kınıyor, Federasyon'un en kısa zamanda adil davranmasını temenni ediyoruz!