Site Logo

Demİrözü : ''TakImI İyİleŞtİrmek İçİn gereklİ çalIŞmalarI yapIyoruz''

19. Haftada kendi saha ve seyircisi önünde Sivas temsilcisi 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, bu mücadeleden 1-0 yenik ayrılmıştı.

Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, karşılaşmanın hakeminin maç boyunca çok hata yaptığını ifade etti. Maç ile ilgili bilgiler veren Demirözü, kazanmak için sahaya çıktıklarını, karşılaşmanın ilk 30 dakikasında da çok iyi mücadele ettiklerini ancak sonuca bir türlü ulaşamadıklarını belirtti. Son vuruşu yapma konusunda hala sıkıntıların yaşandığını ifade eden Demirözü, bu sorunu gidermek için çok çalıştıklarını söyledi. Demirözü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ Hakem maçta hata yaptı. Maçta hata yaptığını daha sonra anladı ama bana kadar geldiği için beni göndermek zorunda kaldı. Hiçbir maçta ben asla küfür kullanmam. Bu nedenle bu tür sorunlar bizim çok önemli değil.” dedi.

TAKIMI İYİLEŞTİRMEK İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ
Kahramanmaraş spor’un genç bir takım olduğunu hatırlatan Demirözü, oynadıkları mücadeleyi kazanmak için çok çalıştıklarını ifade etti. Demirözü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “En son oynadığımız maçta kazanmak için oynadık. Devre arası hazırlanmalarımız çok iyi geçmişti. Maçın ilk 30 dakikasında maçı kazanmak için oynayan bir takım vardı. İlk golü yedikten sonra Kahramanmaraş spor oyuncularının moralleri bozuldu. Fakat ikinci yarı da kendilerini toparlayıp maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Şuan son vuruşlardaki sıkıntıyı çözmeye çalışıyoruz. Sorunları çözmek için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Sivas 4  Eylül Belediye spor bizim nasıl bir takım olduğumuzu gördü. Takımı iyileştirmek için gerekli bütün çalışmalarımızı yapıyoruz ama sonuca ulaşamıyoruz. Perşembe günü oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Bu maçtan galip olarak dönmemiz gerekiyor.”

TARAFTAR MAÇ BOYUNCA BİZİ DESTEKLEDİ
Kahramanmaraş spor’un taraftar gruplarının maç boyunca hiç durmadan takıma destek verdiklerini anlatan Demirözü: “Pazar günü oynadığımız maçta bizi destekleyen taraftarlarımız Kahramanmaraş spor’u maç sonrasında da sürekli destekledi. Bundan sonrada Kahramanmaraş spor’un durumu ne olursa olsun taraftarlarımızdan aynı desteği bekliyoruz. Ayrıca transfer yasağını kaldıramadığımız için artık transfer yapamayacağız. Bu nedenle elimizde olan futbolcularımıza en iyi şekilde sahip çıkmamız gerekiyor. Herkesin bu takıma bir şekilde sahip çıkması lazım. Biz Kahramanmaraş spor’un yalnız olmadığını hissetmek istiyoruz. Bizi kim eleştirirse eleştirsin, başarmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.”  

TRABZON YALISPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
Perşembe günü Trabzon Yalı spor’a konuk olacaklarını hatırlatan Demirözü, “Perşembe günü maç yapacağımız saha Batıpark ile hemen hemen aynı konumda. Bu nedenle idman çalışmalarımızı Batıpark sahasında sürdürüyoruz. Mevlüt ve Yeldar  cezalı olduğu için yerine başka oyucular oynayacak. Şuan tek amacımız Perşembe günü oynayacağımız maçtan puanlarla dönmek.” Dedi.

Haber: Cebrail Sarı