Site Logo

''12. AdamI 12 Şubat StadIna davet edİyoruz''

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta yarın sahasında Sivas 4 Eylül Belediyespor'u karşılayacak olan Kahramanmaraşspor'un Kulüp Asbaşkanı, maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

İkinci yarıya 3 puanla başlayan şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor Pazar günü kendi evinde iyi bir başlangıç yapmak istiyor.  "Bu maçta zaferle çıkmak için taraftarımıza çok büyük ihtiyacımız var. Pazar günü 12 Şubat Stadyumunda oynayacağımız Sivas Dört Eylül Belediyespor karşısında taraftarlarımızla beraber bu karşılaşmayı galibiyetle bitirmek istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi maça bekliyoruz. Bu onur savaşımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarımızı bu karşılaşmada görmek istiyoruz. Bu maçı teknik heyet ve futbolcuların bu maçı kazanacağını canı gönülden inanıyoruz" diyen Kahramanmaraşspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık, Kahramanmaraşspor'un ikinci yarıya puanla başlamasının kendileri için çok büyük bir moral olduğunu söyledi.

Fındık, "İkinci yarının ilk maçında kendi saha ve seyircimiz önünde Sivas 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşacağız. İlk yarıda rakibimizle deplasmanda yaptığımız maçı kaybetmiştik. Sahamızda yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Tek hedefimiz galibiyet" dedi.

Kamp döneminde iyi hazırlandıklarını dile getiren Fındık, "bunun yanında transfer çalışmalarımız halen sürüyor, bu takıma bir iki futbolcu daha katmak için uğraşıyoruz. İkinci yarı Kahramanmaraşlı sporseverlere iyi bir Kahramanmaraşspor izlettirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Transferi açmak için tüm yönetim gecesini gündüzüne katarak çok yoğun bir gece sarf etmektedir" dedi.