Site Logo

KahramanmaraŞspor'a veto!

Kahramanmaraşspor üçüncü ligde sıkıntılı günler yaşadığı şu günlerde, transfer yasağını kaldırmak için gece gündüz çalışıyor ve çare arıyor..

Ve aranan çare belki bulunuyor! Ama maalesef ki kanaat önderleri dediğimiz bazı kişiler, takımın bu kötü gününde yarasına merhem olmak isteyen diğer vefalı önderlerimize engel olmaya çalışıyorlar. Bu engeli koyan ve koymaya çalışanlar kimler? Ve neden böyle bir vefasızlık duygusu içerisine giriyorlar? Soruyoruz..! Bu takıma yapılan bu muamele niye yapılıyor? Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?! Sanmayın ki bu ağlayan çocuk yalnız ve kimsesiz, bir gün sizden hesabını mutlaka soracaktır, çünkü bu çocuk dediğimiz Kahramanmaraşspor bizim namusumuzdur, bizim çocuğumuzdur ve büyük bir ailedir. Unutmayın! Unutturduklaromoz yanına asla kâr kalmayacaktır..!

Şimdi gelelim asıl konumuza..
Kahramanmaraşspor’a şu anda topu topuna 250 bin lira çok acil para gerekiyor. Neden mi? Çünkü Kahramanmaraşspor’un transfer yasağını kaldırabilmesi için sadece 250 bin lira olarak kulüp başkanı tarafından açıklandı. Sayın Doğan Tehci, eski alacaklı olan futbolcularla görüşme yaparak transfer yasağının kalkması için yardımcı olmaları gerektiğini, aksi takdirde bu takım kümeye düşerse hiçbir şekilde alacaklarına yönelik hak talep edemeyeceklerini söyledi. "Siz bize yardımcı olun, biz ligde kalalım ki sizinde alacaklarınızı alabilmeniz adına bir umudunuz olsun" diyerek ve hemen hemen bütün futbolcuların çoğu bu teklife sıcak bakarak Kahramanmaraşspor’un transfer yasağının kalkması ve ligde kalması için alacaklarını bir ileri tarihe ertelemeyi kabul ettiler ve Doğan Tehci soluğu şehrimize yeni atanan sayın Vali Şükrü Kocatepe’nin yanında alır. Tehci, sayın Kocatepe ile bu konuyu görüşmek için randevu talebinde bulunmuş ve sayın vali, bu buluşmayı kabul ederek, Tehci'yi makamına davet etmiştir..

Doğan Tehci konuyu Vali'ye açar, "Sayın Valim, Kahramanmaraşspor’un bulunduğu durumu biliyorsunuz, maddi anlamda sıkıntılılarımız var, bu konuda bize yardımcı olursanız size minnettar kalırız" diyerek gerekli olan paranın miktarını söyler. Sadece 250 bin liranın olduğu vakit hem yasağın kalkacağını hemde gerekli bir kaç noktaya transfer masraflarının karşılanabileceğini belirten Tehci, spor ve futbolu da çok sevdiği bilinen sayın Valimizden olumlu cevap alarak makamından ayrılır. Buraya kadar herşey çok iyi işler. Fakat o günden sonra olanlar oldu..

Sayın büyüğümüz, Valimiz Şükrü Kocatepe, bu paranın bulunması için gayretli bir çalışma içerisine girer. Bazı kanaat önderleri ile görüşür ve almış olduğu cevap şu olur,
"Sayın Valim, Kahramanmaraşspor kulüp yöneticileri bu parayla bu yasağı kaldıramazlar. Şuanda Bölgesel Amatör Ligi'nde bulunan Kahramanmaraş Belediyespor zaten bu sezon sonunda 3. Lig'e muhakkak çıkacaktır. Hem Kahramanmaraşspor’un bir yığın borcu bulunmakta" diyerek sayın Valimiz'in de hevesini kırarak, bu olumsuzlukların yaşanmasına sebep olarak transfer yasağını kaldırmak için yardım kararını veto ettirmişlerdir. Bu haberi duyduğumda şok olmuştum, hem de çok şaşırdım. Nasıl olur da, bu memleketin kanaat önderi dediğimiz bu saygın kişiler böyle bir işe olumsuz yöne baş koyarlar? Memleketimizde böyle zihniyetlerin bulunduğu sürece bu memleket bir adım ileri gitmez ve gitmeyecektir de! Kahramanmaraşspor’un kaderi bence bu olmasa gerekti. Umarım bir an önce bu yanlıştan vazgeçerler.. Şimdi takdir sizlerindir edelerim..
Ben yinede sayın Valimize teşekkür ediyorum ve her ne olursa olsun, bu işe yardımcı olacağına inanıyorum. Bu şehir validen yana, spor ve futboldan yana hep sıkıntı çekti.

"Umarım bu sıkıntı sizinle son bulur sayın Valim.."

İsmini vermek istemeyen bir Taraftar