Site Logo

YasaĞIn kalkacaĞI yönünde sİnyal var

Antalya Kamp’ı sonrası gelir gelmez antrenmanlara başlayan şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor da antrenmanlara Bünyamin’de dahil edildi.

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 16 günlük kamp sonrası şehre dönerek 2. yarı hazırlıklarına başladı.

Kamp dönüşü bazı özel ziyaretlerde bulunan kırmızı-beyazlı ekip tesise yerleşir yerleşmez antrenmanlara çıkan kafile günde çift idmanla kondisyon çalışmalarına devam ediyor.

Antalya kampı sonrası hazırlıklarına sıkı bir şekilde ara vermeden çalışan Kahramanmaraşspor ilk yarıya 3 puan hükmen Erzurumspor galibiyeti ile girmesinden dolayı kafilede bulunan teknik heyet ve futbolculara 1 günlük izin vermişti.

Bir günlük iznin sona ermesi ardından kafile toplanıp kaldığı yerden hazırlıklarına devam ederken rakibimiz Yeni İskenderunspor’un forvet oyuncusu Kahramanmaraşlı Bünyamin Kılıç takım ile çalışarak transferin açılacağı sinyalleri verdi. 

Bu sinyaller doğrultusunda Kahramanmaraşspor yönetimi ise önlerindeki engelin aşma çabasındaki girişimlerin devam ettiği ve transferin önünü tıkayan kulüpten alacaklı olan futbolcuların menejeri Bayram’ı Kahramanmaraş’a davet eden yönetim işlerini sıkı bir şekilde takip ederken sabırsız bekleyiş içerisinde olan Kahramanmaraşspor taraftarı ise git dide zamanın daraldığını hatırlatarak bir an önce buna çözüm bulunmasını isteyerek yöneticilerin ellerini çabuk tutmasını yoksa koskoca bir takımın çöküşüne sebep olacaklarını dile getirdiler.

Haber ve fotoğraf: İlker YİYEN