Site Logo

K.MaraŞspor'da İkİncİ yarI hazIrlIklarI devam edİyor..

Antalya kampı sonrası gelir gelmez antrenmanlara başlayan şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor'da antrenmanlar devam ediyor..

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 16 günlük kamp sonrası kente dönerek ikinci yarı hazırlıklarına kendi şehrinde devam ediyor. Kamp dönüşü bazı özel ziyaretlerde bulunan kırmızı-beyazlı ekip tesise yerleşir yerleşmez antrenmanlara çıkan kafile günde çift idmanla kondisyon çalışmalarına devam ediyor.

Antalya kampı sonrası hazırlıklarına sıkı bir şekilde ara vermeden çalışan Kahramanmaraşspor, ilk yarıya 3 puan hükmen galibiyeti ile girmesinden dolayı kafilede bulunan teknik heyet ve futbolculara 1 günlük izin verildi. Bugünkü idmandan sonra verilen izin yarın akşama kadar geçerli olacak. İzinin sona ermesi ardından kafile toplanıp kaldığı yerden hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan Kahramanmaraşspor Yönetimi ise önlerindeki engelin aşma çabasındaki girişimlerin devam ettiği öğrenilirken sabırsız bekleyiş içerisinde olan Kahramanmaraşspor Taraftarı ise bu sessiz sedasız duruma bir türlü anlam veremediklerini ve biran önce yöneticilerin bu sessizliği bozmasını, basın yolu ile açıklamalarda bulunmasını istediler.

Haber: İlker Yiyen