Site Logo

K.MaraŞspor evİne döndü, Taraftar tedİrgİn..

Spor Toto 3. Lig'in ilk yarısının sona ermesiyle 03 Ocak 2011 tarihinde Antalya'da kamp yapmaya giden Kahramanmaraşspor kafilesi bugün şehre geri döndü..

Antalya'da iki farklı otelde kamp yapan kırmızı-beyazlı ekip beş takımla hazırlık maçı oynadı. İlk olarak Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hacettepe'yi 2-0 mağlup eden Kahramanmaraşspor, daha sonra ligde kendi rakibi olan Keçiören'e karşı 3-0 yenildi. Aynı yerde kamp yapan Kahramanmaraş Belediyespor ile oynanan maçı ise Kahramanmaraşspor 2-1 kaybetti. Karsspor'a 3-2 mağlup olan 'Edeler', son olarak Kocaeli'nin Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden temsilcisi Derince Belediyespor'u 3-0 mağlup etmeyi başardılar.

Kampta yedek kaleci Ali Sümeri'nin elmacık kemiği kırılırken, genç oyuncu Enes Temizdemir ise performansıyla beğeni kazandı. Kentin değerli işadamlarından Mehmet Balduk'un masraflarını karşıladığı kampta, pek çok yardımsever Kahramanmaraşlı işadamları da destek sözü verdiler.

Teknik heyet yoğun bir kamp programıyla futbolcuların performansını yükseltmeyi hedeflerken, kulüp yöneticileri ise takımı tecrübeli isimlerle güçlendirmek için transfer yasağını kaldırma çabalarını sürdürdüler. Halen süren bu çalışmalar şimdiye kadar netice göstermedi. Yeni Vali Şükrü Kocatepe'nin Kahramanmaraş'a atanmasıyla umutlar yeniden yeşerirken, taraftarlar aynı zamanda işadamı Haluk Şerbetçi'den de özel destek bekliyorlar. 1969 Yılından 1984'e kadar amatör liglerde mücadele eden ve 1984'ten sonra günümüze kadar profesyonel liglerde tutunan ve çeşitli başarılar yakalayan Kahramanmaraşspor'un 42. yılında 3. Lig'in alt sıralarında bulunması taraftarı tedirgin ediyor. Bu duruma tepki göstermek isteyen taraftarlar, yöneticilerin kamuoyuna açıklama yapmasını bekliyorlar.

Haber: © KahramanMarasSpor.org