Site Logo

K.MaraŞspor Galatasaray'a dostluk maçI teklİfİnde bulundu!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehci Galatasaray ile dostluk maçı yapmak için, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun kararını beklediklerini söyledi...

Antalya kampında Kahramanmaraşspor haberlerini yerel basına aktaran Mustafa Aykır'ın Tehci ile yaptığı röportajda, Galatasaray'la dostluk maçı için TETAŞ Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya'nın Kahramanmaraş Spor Kulübü yönetimi adına, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'a bu teklifi sunduğunu bildirildi.

Türkiye Elektirik Ticaret ve Taahhüt Anonim Şirketi Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya'nın yakın dostu olduğu söylenen Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat'la görüştüğünü, Kahramanmaraşspor'la dostluk maçı yapabilmeleri için Adnan Polat'ın Galatasaray Yönetim Kurulu'na bu teklifi sunacağını belirtmesi üzerine şimdi Kahramanmaraşspor camiası Adnan Polat ve Yönetim Kurulu'ndan gelecek olan cevabı bekliyor.

Adnan Polat'tan doğrulama
Kahramanmaraş Spor Kulübü'nden Galatasaray Spor Kulübüne resmi olarak faks geldiğini doğrulayan Adnan Polat, Galatasaray Yönetim Kurulu ile bu konuyu paylaşarak, "Önümüzdeki günlerde olumlu bir gelişme olursa, seve seve Kahramanmaraşspor'la dostluk maçı oynamak isteriz" dediği öğrenildi.
_____________________________

Hacı Duran Gökkaya kimdir?
1955 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesi Büyükkızılcık beldesinde doğdu. 1967’de Büyükkızılcık İlkokulu’ndan, 1972’de Afşin Ortaokulu’ndan, 1975’de Kahramanmaraş Ticaret Lisesi ve Kahramanmaraş Lisesi’nden mezun oldu, 1980’ de  A.İ.T.İ.A’de lisans, 1992’de  Gazi Üniversitesinde Kamu Yönetimi lisans üstü, 2006’ da Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesinde iktisat doktorasını tamamladı. 1982’de Devlet Lisan Okulunu, 1994’de Milli Güvenlik Akademisini bitirdi.

Haber: Mustafa Aykır (Antalya)