Bayrak & Ata
Site Logo

KMS 3-0 Derİnce Beledİye

17 Ocak 2011 Pazartesi günü saat 15:30'da Antalya Side'de oynanan hazırlık maçında Kahramanmaraşspor Bölgesel Amatör Ligi'nin Kocaeli temsilcilerinden Derince Belediyespor'la yaptığı hazırlık maçında, rakibini 3-0 mağlup etti...

Rakibi karşısında oyuna iyi başlayan Kahramanmaraşpor ilk yarıda sayısız pozisyonlar bularak oyunda üstünlüğünü sağladı. İlk yarının 30. dakikasında Durdu Ahmet Boyraz yakalamış olduğu pozisyonda nefis bir gole imzasını atarak takımını 1-0 öne geçirdi.  Kahramanmaraşspor-Derince Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısı Kahramanmaraşspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, yine Kahramanmaraşspor oyuna iyi başlayarak göze güzel gelen futboluyla izleyenlere futbol adına keyfli anlar yaşattı, Antalya kampının sürpriz golcülerinden ve çıtayı her gecen gün biraz daha yükselten, Kahramanmaraşspor altyapısından yetişen geleceğin yıldız ismi Enes temizdemir atmış olduğu 2 güzel golle Kahramanmaraşspor'u 3-0 öne geçirmeyi başardı. Oynanan özel maçın skoru bu şekilde bitti.

Maçtan sonra Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü ile yapmış olduğumuz röportajımızda, Antalya kampının çok iyi ve verimli geçtiğini ikinci yarıya Kahramanmaraşspor'u dahada güçlendirerek kamp çalışmasının perşembe günü sona ereceğini ve 20 Ocak'ta Kahramanmaraş'a dönerek çalışmalarına kendi tesislerinde devam edeceklerini söyledi.

Haber: Mustafa Aykır (Antalya)