Site Logo

K.MaraŞsporlu futbolcularI sIkI bİr kamp programI beklİyor..

Spor Toto 3. Ligi'nin ilk yarısının sona ermesiyle Kahramanmaraşspor yaklaşık 18 gün Antalya'nın Manavgat ilçesinde uygulayacağı yoğun bir kamp programı hazırladı..

Geçen hafta oynanan Anadolu Üsküdar karşılaşmasının ardından izinli olan futbolcular  03 Ocak 2011 Pazartesi günü bir araya gelip Kahramanmaraş Spor Tesisleri önünden hareket ederek, kampa Manavgat'ın Kızılağaç köyünde bulunan Silence Otel'inde başlayacaklar. Teknik direktör Alaaddin Demirözü ve kaleci antrenörü Sinan Özdoğan nezaretinde yoğun bir şekilde çalışacak olan genç futbolcular 22 Ocak 2011 Cumartesi günü Kahramanmaraş'a geri dönecekler.

KahramanMarasSpor.org sitesine Manavgat kampı ile ilgili açıklamada bulunan kulübün basın sözcüsü İsmail Kahveci, "Ligin ilk yarısında bütün gayretlerimize rağmen, basit şekilde puanlar kaybettik. Bunları telafi etmek ve lig tablosunda yükseliş sağlamak için sıkı bir kamp programı hazırladık. Kamp esnasında bazı takımlarla hazırlık maçları da yapacağız. Ligin ikinci yarısına tam anlamıyla hazır olacağımıza inanıyorum." dedi.

Halen devam eden transfer yasağının kaldırılamaması nedeniyle mevcut kadroyla ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmak isteyen Kahramanmaraşspor, kamp boyunca günde çift idman yapacak. Aynı zamanda hazırlık maçları oynayacak olan ekibe sadece üç gün izin verilecek.

Haber: Mehmet İmamoğlu
KahramanMarasSpor.org