Site Logo

İyİ OynadIk 3 PuanI Hakettİk

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, deplasmanda karşılaştıkları Hatayspor maçında iyi oynayıp 3 puanı aldıklarını söyledi..

Durmaz, yaptığı açıklamada, çok iyi mücadele edip Hatayspor maçını kazandıkları için mutlu olmalarına karşın, Yükselme Grubu'na katılma şansını 1 puanla kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Durmaz, sezona Yükselme Grubu'na katılabilmek amacıyla başladıklarını ve bu hedeften sapma olmadığını belirterek, şöyle konuştu:
''Hedefimizden hiç bir zaman sapmadık. Ancak, takımın az gol atması nedeniyle özellikle deplasman maçlarında istediğimiz puanları alamadık. İyi bir ekibimiz var. Grubun en az gol yiyen takımıyız. Ancak, gol atmada sıkıntı çektik.
Ne yapalım olan oldu. Şansımızı klasman maçlarında deneyerek Ankara'daki Ekstra Play-Off finallerine giden takım olmak istiyoruz. Bunu başarabilirsek A Kategorisi şansını devam ettiririz. Bu nedenle, ara transferi çok iyi yapmak zorundayız. Kahramanmaraşspor'un klasman maçlarını lider tamamlayabilmesi için kadronun takviye edilmesi gerekir. Biri santrfor olmak üzere en az 3 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var. Bu konuda, yönetime rapor sundum.''

Durmaz, Hatayspor maçı sonrasında futbolculara izin verildiğini, 18 Aralık'ta başlayacak olan Antalya kampının ise 10 gün süreceğini sözlerine ekledi.