Site Logo

Bİlal ArdIç'a teŞekkür plaketİ

Kahramanmaraşspor Kulüp As Başkanı Fikret Fındık Kent Maraş Derneği başkanı Bilal Ardıç’a spora vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi ve Kahramanmaraşspor forması hediye etti.

Spor Toto 3. Lig 2 Grup'ta mücadele eden şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor ligin ilk yarısının son karşılaşması için İstanbul’a havayolu ile gitti.

Kahramanmaraşspor Anadolu Üsküdar maçı öncesi Kahramanmaraş’tan havayolu ile İstanbul’a gelen Kahramanmaraşspor Kulüp As Başkanı Fikret Fındık İstanbul’da yaşayan ve İstanbul’daki Kahramanmaraşlıların gönül elçisi olan iş Adamı Bilal Ardıç’ı makamında ziyaret etti.

Kentmaraş Derneği Başkanı Bilal Ardıç’ı İstanbul Merter'deki bürosunda ziyaret eden Kahramanmaraşspor Kulüp As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ziyaret esnasında Kent Maraş Derneği başkanı Bilal Ardıç’a Kahramanmaraşspor forması ve spora vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kent Maraş Derneği Başkanı Bilal Ardıç’ı makamında ziyaret eden Kulüp As Başkanı Fikret Fındık Yaptığı açıklamada "Bilal beyin spora verdiği desteği de yakından biliyoruz. Kahramanmaraşspor olarak kendisini ziyaret ettik. Kahramanmaraşspor’un formasını hediye edip, plaketimizi kendisine sunduk. Sayın Bilal bey bizi İstanbul’da ağırladığı bizlere rehber olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Kahramanmaraşspor Kahramanmaraş’ın sahip olduğu tek profesyonel kulüp olduğunu söyleyen Kentmaraş dernek başkanı Bilal Ardıç, "Kahramanmaraşspor’un başarılı olması Kahramanmaraş’ın başarılı olması demektir. Kahramanmaraşspor kötü günler geçirdiğini hepimiz biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir takım projeler üreterek bu takımı hak ettiği yere gelmesi, özellikle önündeki engelli aşması için bazı çalışmalarda bulunduk. Bu projeleri en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bizleri ziyaret ederek bizlere şeref veren Fikret Fındık beye teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum" dedi.  

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Kahramanmaraşspor’un sorunlarını çözmek için projeler üreten Bilal Ardıç memleketi Kahramanmaraş’a gelerek projeleri hayata geçirmek için Kahramanmaraşlı iş adamları ve sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek çözüm yolu aramıştı.

Haber & fotoğraf: İlker Yiyen