Site Logo

Anadolu Üsküdar 3-1 KMS

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, bugün saat 13.30’da Vefa Stadında ligi ilk yarı bitimi son karşılaşmasında İstanbul takımlarından Anadolu Üsküdar'a konuk oldu. Kahramanmaraşspor bu deplasmandan puansız döndü.

Bugün Vefa Stadında oynanan zorlu maç için sıkı bir şekilde hazırlanan Kahramanmaraşspor grupta 5. sırada 28 puanla yer alan Anadolu Üsküdar karşısında ilk yarıda 1-0 yenik düştü. Soğuk ve rüzgarlı havada ve kaygan zeminde oynanan karşılaşmada, evsahibi takımın oluşturduğu atakta Kahramanmaraşsporlu İlyas Ekiz’in faulü ile penaltıya çevrilen pozisyon sonrası genç futbolcu kırmızı kartla oyundışı bırakılırken, Anadolu Üsküdar ise penaltıyı değerlendirerek durumu 1-0 yaptı. Anadolu Üsküdar karşısında bir çok atak geliştiren takımımız gol yollarında sıkıntı çekti.

İkinci yarıda genç futbolcu Enes Temizdemir oyuna dahil oldu. Hakem 65. dakikada yine rakibin lehine penaltı çaldı. Bunu gole çeviren Anadolu Üsküdar durumu 2-0 yaptı. Bu golden iki dakika sonra Emre Keskin gol atarak farkı tekrar bire indirdi. Fakat maçın bitimine 10 dakika kala Anadolu Üsküdar Buğra ile durumu 3-1 yaptı. Maç bu skorla sona erdi.

-------------------------------------

Stad: Vefa

Hakemler: Murat Günerhan, Felat Tekeş, Hüseyin Han

Anadolu Üsküdar: Mehmet, Fatih, Emin, Caner, Zafer (Dk. 83 Muhammed Ali), Burçağ, Tanju, Alihan, Fikret, Muhammet Çağlar (Dk. 46 Mert), Erbay
Yedekler: Tahir, Süleyman, Muhammed Ali, Gürkan, Kadir, Mert
Teknik direktör: Mehmet Hakkı Hocaoğlu

Kahramanmaraşspor: Ahmet Üçgün, İlyas, Serhat, Ahmet Şahbaz, Emre Keskin, Mehmet Akif, Mevlüt, Mustafa Yaşar, Yeldar (Dk. 46 Enes), Samet, Cengiz
Yedekler: Ali, Onur, Cemal, Hüseyin, Enes, Ferhat, Durdu Ahmet
Teknik direktör: Alaaddin Demirözü

Goller: Dk. 17 Fikret (pen.), Dk. 65 Caner (pen.), Dk. 82 Buğra (Anadolu Üsküdar), Dk. 67 Emre Keskin (Kahramanmaraşspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Alihan (Anadolu Üsküdar), Dk. 43 Cengiz (Kahramanmaraşspor)

Kırmızı kart: Dk. 16 İlyas (Kahramanmaraşspor)

-------------------------------------

Haber: © KahramanMarasSpor.org