Site Logo

''BeklemedİĞmİz bİr maĞlubİyet aldIk''

   Kahramanmaraş spor basın sözcüsü İsmail Kahveci, sitemize yaptığı açıklamada mücadele ve kazanma hırsını sahaya yansıtan oyuncularını tebrik ettiğini söyledi. Sahada yapamadıkları tek şeyin topu kaleye sokmak olduğunu belirten Kahveci, ''Maçta 6-7 net pozisyonumuz var. Rakibimize pozisyon vermedik. İskenderun spor Bir defa kalemize geldi ve golü attı. Oynamış olduğumuz tüm maçlarda Rakip kalede gol ararken topu kendi ağlarımızda görüyoruz dedi.
.
 
  
Galibiyet elde edemedikleri için üzgün olduklarını dile getiren Kahveci, ''Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu.Bu maçı geride bıraktık,  Artık haftaya oynayacağımız ilkyarının son maçı olan Anadolu Üsküdar maçını düşünüyoruz. Futbolcularımıza iki gün izin vermiştik. Pazar günü kendi tesislerimizde toplanacak olan futbolcularımız Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarına Pazartesi gününden itibaren başlayacaklar.

  
Perşembe günü oynanan maçta tribünleri dolduran seyircilere de teşekkür eden Kahveci, maçı kazanmış olmaları halinde bu galibiyeti tribünlere hediye etmek istediklerini ifade ederek, maalesef galibiyet alamadık. taraftarların takımlarının yanında olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Haber : Halil GEYİK