Site Logo

KMS ''Yükselmeye devam edecek''

Liderin 3 puan gerisinde olan Gümüşhanespor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor, bu mücadeleden 3 puan alarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, 12 Şubat Stadyumunda konuk edecekleri Gümüşhanespor’u mağlup ederek taraftarlarını sevindirmek istediklerini ifade etti.

Alaaddin Demirözü ile çıktığı karşılaşmalarda gözle görülür bir yükseliş sergileyen Kahramanmaraşspor, bu hafta sonu karşılaşacağı mücadeleyi de kazanıp bu yükselişini devam ettirmek istiyor. Kahramanmaraşspor, Alaaddin Demirözü ile çıktığı karşılaşmalardan 2 galibiyet 2 beraberlik 1 de mağlubiyet alarak 8 puanı hanesine yazdırdı. 8 haftada 5 puan toplaya bilen Kahramanmaraşspor, Alaaddin Demirözü ile çıktığı 5 haftada gözle görülür bir değişim yaşadı.  


HEM TESPİT HEM TEŞHİS HEM DE TEDAVİ BİR ARADA!

 

Takıma ilişkin açıklamalarda bulunan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, Darıca maçından bir puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Rakiplerinin mutlak galibiyet için sahaya çıktığını dile getiren Demirözü, Kahramanmaraşspor’un hırslı futbolu ile rakiplerinin hayalini suya düşürdüğünü belirtti. Deplasmandan alacakları her puanın kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Demirözü, Darıca deplasmanına da puan için gittiklerini ifade etti. Deplasmanda oynamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ancak gol yollarında başarılı olamadıklarını dile getiren Demirözü, yoğun çalışmalarıyla bu sorunu da aşacaklarını belirtti. Demirözü, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Şimdi buradan giderken dedik ki onların üstünlüğü sadece kağıt üzerinde. Onlar çok rahat kazanırız havasındaydı. Belki burada da bazı kişiler böyle düşünüyordu. Biz böyle düşünmüyorduk işin doğrusu. Biz oradan iyi döneceğimizi düşünüyorduk. En azından puan almak istiyorduk. Sonuçta puansızda dönmedik. Bunu nasıl başardık bu önemli, çok önemli bir gündü bir şeylerin ortaya çıkması açısından geldiğimizden beri takımı ve şehri tanımaya çalışıyoruz. Hem tespit hem teşhis hem de tedaviyi bir arada götürmeye çalışıyoruz. Biraz mücadele gücümüz zayıftı. Bu maçta bizim tek istediğimiz şey bizim takımımızın mücadele etmesiydi. Bunu da ortaya koyduk. Bu işin en çok sevindirici tarafı. Geldiğimizden bu yana gerek maç içinde gerekse haftalara arasında inişli çıkışlı grafikler oldu. Ama esas olan bu ligde en iyi mücadeleyi ortaya koymaktır. Mücadeleyi ortaya koyarsan işin içinde kesinlikle puan oluyor. Bu maçtaki mücadelelerinden dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ!

 

Bundan sonraki oynanacak maçların kendileri için önemli olduğunu dile getiren Demirözü, devre arasından önceki karşılaşmaları mutlaka kazanmak istediklerini belirtti. Demirözü, sözlerine şöyle devam etti, “Bu haftayla iş bitmiyor. Futbolda bir hafta bitiyor diğer bir hafta geliyor. Bir puanı koyduk cebimize ve o haftayı unuttuk önümüze bakıyoruz. Burada alınan puanın anlamlı olabilmesi için bu puanın üstüne puan ya da puanlar koymamız gerekir. Bu bilinçle bugünden itibaren önümüzdeki maça bakıyoruz. Pazar Perşembe art arda içeride oynayacağız. İçeride oynadığımız karşılaşmaları kazanmamız lazım. Hazırlıklarımızı Pazar gününe kadar tamamlayıp maça kazanmak için çıkacağız.” dedi.  

Haber: Cebrail Sarı