Site Logo

Kahvecİ 'TakImImIza Güvenİyoruz'

Kahramanmaraşspor basın sözcüsü Kahveci, sitemize yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaşacakları Gümüşhane sporun güçlü bir takım olduğunu bildiklerini ama 3 puan alan tarafın Kahramanmaraş spor olacağını açıkladı. 

Kahramanmaraş sporun bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini ifade eden Kahveci, şöyle konuştu:
Spor Toto 3. lig 2. grupta başarılı bir sezon geçirmek için çok çalıştık ve bunun meyvelerini yeni yeni almaya başlıyoruz. Yeni Hocamız Alaaddin Demirözü takıma büyük katkı sağladı. Oyuncularımızın Gümüşhane spor karşılaşması öncesi antrenmanlarda gösterdiği hırslı ve disiplinli çalışmaları ve teknik heyetimizin başarılı yönetimi bizleri sevindiriyor. Taraftarlarımızın desteği ile Gümüşhane spor karşılaşmasından galip geleceğimize inanıyoruz. Bunun için çalışıyoruz.''


  Kahveci, Kahramanmaraş sporun iki haftada 4 puan aldığını anlatarak,  Spor Toto 3.lig 2. grupta büyük veya küçük takım yok. Herkes herkesi yenebilir. Bizim tek amacımız Gümüşhane sporu yenip ligdeki çıkışımıza devam etmektir. Yönetim, futbolcular, teknik kadro ve kent halkı kenetlenerek Kendi sahamızda oynayacağımız Gümüşhane spor maçından galibiyetle ayrılacağız dedi.

 

Haber: Halil GEYİK