Site Logo

DarIca mesaİsİ devam edİyor..

Spor Toto 3. lig 2.grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor Darıca maçının hazırlıklarına devam ediyor..

Geçen hafta kendi evinde oynadığı maçı 2 – 1 kazanan Kahramanmaraşspor’da moraller yerinde. Pazar günü saat 13. 30 da Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan Kahramanmaraşspor oynayacakları karşılaşma için mesaisine sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Vali Saim Çotur Stadyumunda Teknik Direktör Alaaddin Demirözü gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saatlik bölümünde düz koşu yapan futbolcular daha sonra çift kale maçla idmanlara devam ettiler.

Konu hakkında gazeteci İlker Yiyen’e açıklama yapan Kahramanmaraşspor Kulüp As Başkanı Fikret Fındık, "Fikstürde bizden ön sırada yer alan Yimpaş Yozgatspor’la oynadığımız maçı kazanarak Kahramanmaraşlılara ne kadar istekli olduğumuzu göstermiş olduk. Takımın kendine güveni geldi." diyerek Darıca hazırlığını günde çift idmanla sürdürdüklerini de belirtti. Fındık sözlerine şöyle devam etti; "Güzel bir çıkış yakaladık. Pazar günü zorlu bir deplasmana çıkacağız. Takımda sakat ve kart cezalısı futbolcularımız bulunmamakta. Deplasmana puan ve puanlar için gidiyoruz. Puan kayıp etmeye tahammülümüz kalmadı."

Haber ve fotoğraf: İlker Yiyen