Site Logo

''AlInan 3 puanda futbolcular kadar taraftarImIzIn da katkIsI var''

Kahramanmaraşspor Yimpaş Yozgatspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 15'e çıkarttı. 12 Şubat Stadyumunda oynanan bu mücadelede tribünde yaklaşık 2500 taraftar yerlerini alarak doksan dakika boyunca takımına destek verdi. Maçın başında yenilen şok gole rağmen takımlarını desteklemeye devam eden taraftarlar Kahramanmaraşspor’un atmış olduğu gollerle sevinç yumağı oluşturdular.

Maçın ardından güzel görüntüler
Hakemin maçı bitirmesinin ardından açık maraton tribüne giden futbolcular taraftarlarla birlikte “kırmızı – beyaz, şampiyon Kahramanmaraş” tezahüratında bulundular. Daha sonra kapalı tribünde bulunan taraftarlarca tribüne çağrılan futbolcular aynı tezahüratı yaptılar. Maçın kahramanı olan kaleci Ahmet’i çağıran taraftarlar Ahmet’e sevgi gösterisinde bulunarak teşekkür ettiler.

Şeref tribününde maçı büyük bir heyecanla izleyen Kulüp Başkanı Doğan Tehçi maçtan sonra tebrikleri kabul ederek, “Bizim için zor maçtı. Rakibimizle aramızda 3 puan vardı ve bu maçı mutlak almak zorundaydık. Teknik direktörümüz futbolcularımızı maça çok iyi hazırladılar. Sahada mücadele eden ve bize bugün 3 puan hediye eden futbolcularımızı tebrik ediyorum” dedi. Ayrıca 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen taraftarlarada teşekkür eden Tehçi, “Taraftarımız her zaman bize destek olsun. Bugün alınan 3 puanda futbolcularımız kadar taraftarımızın da katkısı oldu” dedi.

Maçtan sonra şeref tribünü önünde kulüp otobüsüyle tesislere gitmek için hazırlanan futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar futbolcuları alkışlayarak yolcu ettiler.

Haber: KahramanMarasSpor.org