Site Logo

''Bİr destek de sİzden'' kampanyasI baŞladI!

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ekonomik sıkıntıları ortadan kaldırmak ve transfer yasağının önünü açabilmek için kampanya başlattı..

"Bir destek de sizden" kampanyasını başlatan Kahramanmaraşspor yönetimi fatura karşılığında 5 veya 10 tl destek topluyor. Sanayi ve çarşı esnafını tektek gezerek destek toplayacak olan Kahramanmaraşspor yöneticileri tüm esnafı kampanyaya katılmaya davet etti.

Konuyla ilgili bilgi veren Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehçi, "Kahramanmaraşspor kasasına giren ve çıkan her şey kayıt altına alınıyor. Yönetim olarak biz Kahramanmaraş esnafından destek istemeye karar verdik ve 'Bir destek de sizden' kampanyasını başlatmış bulunuyoruz" dedi.

Kulüp görevlileri; "Kahramanmaraşspor'da ne görev verilirse yerine getirmeye hazırız. Şuan tek tek Kahramanmaraş esnafından destek talep ediyoruz" dediler. Esnaflar ise "Kahramanmaraşspor bizim takımımız. Bu takıma sahip çıkmak bizim görevimiz. Her zaman yanlarındayız" diyerek kampanyayı desteklediler.