Site Logo

Bu hafta 3'te 3 yaptIk!

Ulusal ve bölgesel liglerde mücadele eden Kahramanmaraş'ın üç takımı bu hafta kendi sahalarında aldıkları galibiyetlerle taraftarlarına büyük sevinç yaşattılar. Bu sonuçlarla Kahramanmaraş takımları aynı hafta içerisinde ilk defa üçte üç yaptılar ve rakiplerine gözdağı verdiler.

Perşembe günü 12 Şubat Stadında Yimpaş Yozgatspor ile yaptığı zorlu mücadelede 3 puan elde ederek şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor ligdeki çıkışına hız kazandırdı.

Bugün Hanefi Mahçiçek Stadında oynanan Bölgesel Amatör Lig 5. Grubun iddialı takımı Kahramanmaraş Belediyespor müthiş bir oyun sergileyerek Malatya İl Özel İdarespor'u 4-0 yenmeyi başardı. Böylece Belediyespor son iki hafta kaybettiği puanları telafi etmeye çalıştı.

Elbistan Belediyespor ise kendi sahasında grubun en güçlü takımlarından Kayseri Şekerspor'u 3-2 yenerek 'zirve yarışında ben de varım' dedi.

Kahramanmaraş sevdalıları bu sonuçlarla büyük sevinç içerisindeyken, şehrin önde gelen amirlerinin maçlardan bile haberdar olmadıklarını öğrenen taraftarlar bir kez daha sitem ettiler..

Haber: KahramanMarasSpor.org