Site Logo

TetaŞ Genel Müdüründen K.MaraŞspor'a destek

Tetaş Genel müdürü Hacı Duran Gökkaya Ankara’da Kahramanmaraşspor’u yalnız bırakmadı.

Spor Toto 3. lig 2. grup’ta mücadele eden şehrimizin tek Profesyonel takımı Kahramanmaraşspor ligin 12. Haftasında Ankara Takımlarından Keçiören sportif A.Ş.ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma öncesi Ankara Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadyumunda yerini Alan hemşehrimiz Türkiye Elektrik Toptan Ticaret AŞ Genel Müdür Hacı Duran Gökkaya kendi memleketinin takımı Kahramanmaraşspor’un maçını izledi.

Karşılaşma öncesi Kulüp Başkanı Doğan Tehçi ve As Başkan Fikret Fındıkla Sohbet eden Gökkaya Takımın durumu hakkında bilgiler aldı.

Yeni Mahalle Hasan Doğan stadyumunda 90. dakika boyunca karşılaşmayı izleyen Hemşehrimiz Hacı Duran Gökkaya Yerel Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada karşılaşmada Kahramanmaraşspor kötü bir sonuç elde etti. Sonuçta yenmekte var yenilmekte var. Önemli olan birlik beraberlik doğrultusunda hareket etmektir diyerek şunları söyledi.

Kahramanmaraşspor şehrin tek profesyonel takımıdır. Son yıllarda kötü gidişatı ile bizleri derinden üzmüştür. Özellikte önünde büyük bir set duvarı bulunmaktadır. Bu set duvarının önünden kalkması için Kahramanmaraş halkının bu işe duyarlı olması gerek. Bu işe İlin önde gelenleri Kahramanmaraşspor’a yol göstermelidir. Ben bir Kahramanmaraşlı olarak çok üzülüyorum. Kahramanmaraşspor Hepimizin takımı bana düşen neyse yapmaya hazırım şeklinde konuştu.

Gazeteci İlker Yiyen’in Tetaş Genel müdürü Hacı Duran Gökkaya “Müdürüm geçtiğimiz günlerde Aksu Tv de Kulüp Başkanı Doğan Bey Sizin İsminizi Zikrederek Kahramanmaraşspor - Galatasaray ile bir maç yapacağını söylemişti. Bu konuda neler söylemek istersiniz demesi üzerine konuşan hemşehrimiz iş adamı Hacı Duran Gökkaya Evet bu konuda ben Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Beyle görüşmekteyim. Andan bey benim samimi dostumdur. Kahramanmaraşspor ile bir karşılaşma düzenleyelim diye bir teklif gönderdim. Kendiside bu teklifime olumlu bir cevap verdi. Sadece Kahramanmaraş Kulüp Başkanı Doğan Bey ile Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Beyin bir araya gelip maç tarihini belirlemesi ve nasıl bir yol çizecekleri konusunda görüşmeleri gerektiğini söyledi.  

Haber: İlker YİYEN