Site Logo

Keçİören 3-1 KMS

Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 12. haftasında Kahramanmaraşspor ağır darbe aldı.

Ankara deplasmanına 3 puan için giden Kahramanmaraşspor henüz karşılaşmanın ilk dakikalarında 1-0 öne geçmesine rağmen, yediği gollerle 3-1 mağlup ayrılarak kente puansız dönüyor.

Sentetik sahada oynanan karşılaşmanın 8. dakikasında Kahramanmaraşspor'umuzun kaptanı Mehmet Akif Alıcı sert ve düzgün vuruşuyla durumu 1-0 yaptı. Bu golden 10 dakika sonra Durdu Ahmet rakibe faul yaptı ve hakem Keçiören'e serbest vuruş verdi. Topun başına geçen Serdar Ümit Deniz üç kişilik barajın üzerinden sıradan bir vuruş ile topu kaleci Ahmet'in kapattığı köşeye göndermesine rağmen topu çıkaramayınca oyuna dengeyi getirdi. 30. Dakikada sağ kanattan yapılan ara pasta Kahramanmaraşspor defansının ofsayt diye durakladığı anda kaleci Ahmet'in de ileri çıkmasını fırsat bilen Ahmet Barut kalecinin üzerinden topu aşırarak takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekibimiz güzel oyununa rağmen 65. dakikada Ekrem Sarıçam'ın attığı golle 3-1 yenik duruma düştü. İlerleyen dakikalarda daha fazla gol atılmayınca maç bu skorla sona erdi.

Kahramanmaraşspor bu hafta lig tablosunda 12 puanla yine 13. sırada kaldı. Kahramanmaraşspor'un 12 Şubat Stadında ağırlayacağı gelecek haftaki rakibi Yimpaş Yozgatspor ise bu hafta Darıca Gençlerbirliği ile0-0 berabere kalarak puanını 15'e yükseltti ve 12. sıradaki yerini korudu.

Öte yandan Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden iki temcilsimiz de deplasmandan puansız döndüler. Osmaniye deplasmanında Önderspor ile karşılaşan ve maçın bir kısmında 10 kişiyle kalan Kahramanmaraş Belediyespor sürpriz bir şekilde 3-1 mağlup ayrıldı. Kilis deplasmanında ise Elbistanspor rakibi karşısında 1-0 yenik ayrıldı..

Haber: KahramanMarasSpor.org