Site Logo

Futbolculardan taraftara, yönetİmden de futbolculara Bayram hedİyesİ!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Kahramanmaraşspor, ligin 11. haftasında evinde konuk ettiği Ispartaspor’u 2-0 yenerek üç puanın sahibi olmasının ardından primle ödüllendirildi.

12 Şubat Stadyumunda oynanılan maçta Kahramanmaraşspor, karşılaşmanın 37 ve 70. dakikalarında istenilen ve beklenen gole kavuşmuştu. Bu goller Kahramanmaraşspor'un 8 haftadır sürdürdüğü galibiyet özlemini sona erdirirken, futbolcular ise saha içerisinde galibiyet sevinci yaşayarak güle oynaya soyunma odalarına gittiler.

Soyunma odasında sevinç çığlıkları yükselirken kırmızı-beyazlı kulübün Başkanı Doğan Tehçi ve kulübün Asbaşkanı Fikret Fındık'la beraber soyunma odasına gitti. Soyunma odasında coşkulu tezahüratla karşılanan Kulüp Başkanı ve Asbaşkanından futbolcular vaat edilen 10 bin liralık galibiyet primi miktarını 2 katına çıkmasını istediler..

Bu esnada Tehçi'nin gazeteci İlker Yiyen'e yaptığı açıklamada, daha önceki karşılaşmada futbolcuların 15 bin TL  kendilerine borçlu olduklarını hatırlatarak, "bizlere çifte bayram yaptırdınız. Biz de yönetim olarak 15 bin TL borcunuzu siliyor bugünkü galibiyetinize ise 15 bin TL veriyoruz. Böylece priminiz borcunuzla birlikte 30 bin TL oluyor" diyerek futbolcuları daha da coşkulandırdı.

Fikret Fındık yaptığı açıklamada ise, "Biz Kahramanmaraşspor yöneticileri olarak futbolculara Ispartaspor maçı öncesi 10 bin TL prim sözü vermiştik. Ve futbolcularımız bu galibiyet ile primi hak ettiler. Başkanımız ise bayram dolayısı ile futbolcularımızın primini 15 bin TL olarak yükseltti. Bu primleri ise en yakın zamanda futbolcularımıza dağıtacağız. Biz sözümüzü yerine getirdik. Bundan sonraki maçlarda da galibiyetleri primlerle değerlendireceğiz." dedi.

Haber& fotoğraf: İlker YİYEN