Site Logo

Kahvecİ: "Bunun devamI gelecek"

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da Orhangazispor karşısında alınan 1 puandan çok oynanan mücadeleci futbol konuşulmaya devam ediyor.

Teknik direktör değişikliğinin takım üzerinde olumlu bir hava meydana getirdiğini söyleyen Kahramanmaraşspor Kulübü basın sözcüsü İsmail Kahveci karşılaşmayla ve takımdaki son gelişmelerle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi..

"Öncelikle Orhangazi maçından alınan 1 puan takımın moral ve motivasyonunu önemli şekilde artırdı.  10 kişi kalmamıza rağmen gösterdiğimiz direnç, futbolcularımızın ve teknik heyetimizin özgüvenini olumlu yönde etkiledi. Bu müsabakadan sonra yapılacak olan Kahramanmaraşspor- Ispartaspor maçında takım, şehir, teknik kadro ve aynı zamanda yönetim için 9 puanlık bir maç olup çok önemli bir yer teşkil ediyor. Bu ciddiyet açısından tüm taraftarlarımızın ve sporsever halkımızın takımımızı yalnız bırakmayıp tüm stadı dolduracağına inancımız sonsuzdur. Takımımızı geçen hafta teslim ettiğimiz teknik direktörümüz Alaaddin Demirözü ve antrenör Sinan Özdoğan hocalarımıza güvenimizin tam olduğunu ve  her türlü konuda yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte her geçen hafta daha üst sıralara tırmanacağımızdan hiç şüphemiz yok."

Haber: İlker Yiyen