Site Logo

MaçIn ardIndan yönetİcİ ve futbolcularIn yorumlarI

Orhangazispor maçının ardından Kahramanmaraşspor yönetici ve futbolcularının Cesur Radyo'ya yaptıkları açıklamalarda şu ifadelere yer verildi..

Durdu Ahmet Boyraz: "10 Kişi olmamıza rağmen çok güzel oynadık. Çok fırsatlar yakaladık, ama bir çoğunu değerlendiremedik. Kendim de maalesef çok şanssız bir şekilde net bir pozisyon kaçırdım. Almamız gereken bir maçtı, ama olmadı. Kahramanmaraş halkı yanımızda olmaya devam etsin. Yeni gelen hocamız da çok babacan bir hoca. Elinden geleni yapıyor. Galibiyetle dönebilseydik çok güzel olurdu. İnşallah ilerleyen haftalarda güzel oynayarak puanlar getireceğiz."

Takım kaptanı Mehmet Akif Alıcı: "Yeni bir başlangıç yaptık, yeni bir sayfa açtık. Hocamızın çok katkısı oldu. Biz de destek olmaya çalışıyoruz."

Kulüp Asbaşkanı Fikret Fındık: "Çok şanssız bir şekilde galibiyeti kaçırdık. 10 Kişi olmamıza rağmen resmen deplasmanda Orhangazispor'u sahadan süpürdük. Dört dörtlük maç oynadık. Ben bu maçla bir çıkış yakaladığımıza inanıyorum."

Bu arada işleri nedeniyle deplasmanda maçı izlemeye gidemeyen Kulüp Başkanı Doğan Tehçi ise program sunucusu Mustafa Aykır'ın transfer yasağı ile ilgili bir sorusu üzerine özet olarak şu cevabı verdi: "transfer yasağı açılsın, biz bu takımı ilerletiriz"..