Site Logo

''Bu bayraĞI en İyİ yerlere taŞIyacaĞIz!''

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımında keyifler yerinde…

Kulüp Asbaşkanı, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Fikret Fındık, Bursa deplasmanından puan veya puanlarla döneceklerini vurgulayarak, takımda moral ve motivasyonun yerinde olduğunu söyledi.

Asbaşkan Fındık; "Pazar günü oynayacağımız Orhangazi maçında puanlarla şehrimize dönmek istiyoruz. Bunun için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Yeterki taraftarımız ve bu şehrin önde gelen gerek iş adamları, gerek sivil toplum örgütleri bizlere güvensin. Kahramanmaraşspor yeni hocası ile yeni bir hava yakalayarak çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Yeni hocamız Alaadin Demirözü geldiği gün takımı antrenmanlara çıkardı. Hocamız kısa süre içerisinde futbolcularla kaynaştı" dedi.

Beykoz1908 maçını değerlendiren Fındık sözlerini şöyle sürdürdü; "Kendi evimizde oynadığımız Beykoz1908 maçını kazanmamız gerekirken elimizde olmayan nedenlerden dolayı mağlup olduk. Özellikle sahada gol yollarında çok sıkıntı çekmekteyiz. Maçın 65. dakikasında değerlendiremediğimiz penaltı bizi fiziken bitirerek maçtan kopmamıza sebep oldu. Bu doğrultuda Teknik Direktörümüz Hüseyin Yenikan ile de yolları ayrıldı. Yönetim olarak iki teknik direktörle görüşme içerisindeydik. Bunlardan birisi daha önce Kahramanmaraşspor’da görev yapmış olan Erdal Alpaslan, diğeri ise şuan takımımızın başında bulunan Alaadin Demirözü idi. Erdal hocamız ile prensipte anlaşmaya varmıştık ama babasının rahatsızlığından dolayı kentimize gelemedi. Bu nedenden dolayı elimizi çabuk tutup takımın başına yeni bir hoca getirmek istedik. Kendisiyle görüşme imkanı bulduğumuz Alaaddin hocamızı kulübümüze davet ettik. O da sağolsun bizleri kırmadı ve kulübümüze gelerek bizimle görüştü. Sonuç itibariyle yönetim ve hoca arasında anlaşmaya varıldı. Yeni hocamız geldiği gün takımı antrenmanlara çıkararak takımdaki eksiklikleri, takımdaki futbolcuların nasıl, nerede ve ne gibi özellikler bulunduğunu tanımak için harekete geçerek antrenmanlara başlayan takım Pazar günü oynanacak karşılaşma için kolları sıvadı. Takımda hiçbir sakat ve kart cezalısı oyuncumuz yok. Sadece Durdu Ahmet Boyraz'ın Beykoz1908 maçı sonrası ayak bileğinde hafif sıyrıkları bulunmakta. Onun oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacaktır. Yeni hocamıza yönetim olarak çok güveniyoruz. Kendisi Tarsus İdman Yurdu, Kırklarelispor, Kayserispor, Yimpaş Yozgatspor, Kayseri Erciyesspor gibi Bank Asya 1. Lig takımlarını çalıştırmış, futbolcu ve teknik direktörlük hayatında iyi kariyeri olan hocamız. Bizi üst sıralara taşıyacağına inanıyoruz. Sezon başında olduğu gibi şuan da parolamızı değiştirmedik. Hedefimiz deplasmandan puan veya puanları alıp anlımızın akı ile Kahramanmaraş’a dönmektir. Yeter ki taraftarımız ve sivil toplum örgütü temsilcilerimiz bizlere güvensin. Bizlere emanet edilmiş bu bayrağı en iyi yerlere taşıyacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu bir namus meselesi olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bunun için bize emanet edilen bu savaşta var gücümüzle savaşacağız."

Haber: İlker YİYEN