Site Logo

Tehçİ: ''Maçtan maça yönetİcİlİk olmaz..''

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son yaşanan gelişmeleri değerlendiren Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehci, istifalar hakkında açıklama yaptı.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Doğan Tehci, Hüseyin Yenikan’ın istifasının ardından başlayan istifalar ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Tehci, istifa edenler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak, istifa edenlerin Kahramanmaraşspor’a yönetici olarak hiçbir katkı sağlamadıklarını belirtti. Tehci, Kahramanmaraşspor’a gelenlerin giderken neden çamur attıklarına bir anlam veremediğini söyledi. İstifa eden yöneticilerin Kahramanmaraşspor Kulübüne ne maddi nede manevi bir katkılarının olmadığını dile getiren Tehci, bazı yöneticilerin kombinelerin bile parasını ödemediğini belirtti.

TAMAMEN KENDİ İNSİYATİFLERİ

Tehci, istifa eden yöneticiler ile ilgili konuşmasını şöyle sürdürdü: “İstifa etmeleri tamamen kendilerinin inisiyatifindeki bir olay. Ayrılan arkadaşlar her ne kadar kendilerince açıklama yapsalar da ben hayretler içerisindeyim. Zaten takıma bir faydaları yok. Gelip gittikleri de yok. Her gelen Kahramanmaraşspor’a bir çamur atarak gitmeyi planlıyor. Yönetici olarak onlar para mı verdi? Bir kombine kartı mı aldı? Kulübe bir gelir mi getirdi? Neyin hesabını sormaya kalkıyorlar? Yöneticiliğin bir bedeli vardır. Onu da karşılamadılar. Anlamak mümkün değil. Onları Çanakkale’de savaşı bırakan askerlere benzetiyorum. Ama biz bunu terk etmeyeceğiz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz. İstifalar devam edebilir. Hiç fark etmez. Herkes kendi vicdan muhasebesini yapsın ve haddini bilsin.”

HER ŞEY ŞEFFAF!
İstifa eden yöneticilerin Kahramanmaraşspor’da şeffaflık görmedik sözleri ile ilgili de bir değerlendirme yapan Tehci, “Kaç toplantıya gelmişler çağırıldıklarında? 325 bin TL ve 200 bin TL bir para olduğunu söyledim daha önce yaptığım basın açıklamasında. Bundan yalnızca 150 bin TL bir para kalmıştı onlarla da maaşları dağıttık. Bugün bir lisans çıkarmak için 3 bin TL para gidiyor. Bizim hesabımız ortada. 600 bin TL olduğu takdirde transfer gerçekleşeceği ile ilgili konuştuk. İnkâr etmiyoruz. Gelecek olan bir para vardı ama maliye ve sigortaya borcumuz olduğundan biz bu parayı alamadık. O konuşan insanlar avukat insanlar biraz mantıklı düşünsünler. Maçtan maça yöneticilik olmaz. Gelsinler burada sorunlara eğilsinler.Beni bazı konuları açıklamak zorunda bırakmasınlar.”

BÜTÜN TOPLANTILARA ÇAĞIRDIK
Kahramanmaraşspor’a gerçekten gönül veren insanların gece gündüz kulüp binasında Kahramanmaraşspor’un sorunları ile ilgilendiğini söyleyen Tehci: “Buradan ayrılmayan canla başla çalışan arkadaşlarımız da var. İşini gücünü bırakıp gelen yöneticilerimiz var. Yöneticilik şeref tribününe oturup maç izlemek mi? Okumakla adam olunmuyor! Kahramanmaraşspor’un her yeri hacizli şuanda. Biz güvenlik önlemlerimizi kendi cebimizden karşılıyoruz. Yayın hakkımızı ve iddialardaki payımızı da kendimiz ödüyoruz. Mağlup olduğumuz için birer birer eksildiler, gittiler. Şuan biz zor durumdayız. Ama vazgeçmeyeceğiz bu takımı en iyi yerlere getireceğiz. Bugün onlar bunu yaptıkları için futbolcularımız etkilendi. Biz imza attırmak için bile ayaklarına gidiyorduk. Birlik ve beraberlik yok. Mağlup olduk kötü günümüzde yanımızda olmadılar. Herkes sorumluluğunu bilmeliydi.” dedi.

Haber: İlker Yiyen