Site Logo

Demİrözü: ''Bu aslInda gecİken bİr bİrlİktelİk''

Spor Toto 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor’'un çiçeği burnunda teknik direktörü Alaaddin Demirözü çalışmalar ve takımın hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Yenikan’ın istifasının ardından Kahramanmaraşspor’un yeni teknik direktörü olarak belirlenen Alaaddin Demirözü, Kahramanmaraşspor’un köklü bir takım olduğunu ve sıkıntılarından da haberdar olduğunu belirtti. Dün kulüp binasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan yeni teknik adam Demirözü, Kahramanmaraşspor’un daha önceleri de aklında olduğu ve yakından takip ettiğini söyledi. Kahramanmaraşspor’un bu güne kadar kötü bir süreç geçirdiğini vurgulayan Demirözü, bundan sonraki süreçte takımı daha iyi bir seviyeye getirmek için uğraşacaklarını belirtti. Demirözü, konuşmasına şöyle devam etti: “Çok bilinmese de Kahramanmaraşspor benim gündemimde hep vardı. Belki şunu diyenler olabilir: ‘işte biz tanımıyoruz, bu adam da nereden çıktı?’ ya da tanıdık birini bekleyenler vardır. Tanıdığımız biri olsun diyenler. Onlara da saygı duyuyorum. Ama ben isimlere veya tanınmışlığa pek önem vermiyorum bunun yerine çalıştığı takımın eksikliklerini gören onlara faydalı olmaya çalışan antrenörleri tercih ediyorum. Bende zaten bunun için buradayım, bunun üstesinden gelmek için buradayım.”

YOLA EN BAŞINDAN BAŞLIYORUZ

Demirözü, Kahramanmaraşspor’un çok büyük bir potansiyel olduğunu söyledi. Futbolcularla konuştuğunu ve lige yeniden başlıyormuş gibi maçlara hazırlandıklarını ifade eden Demirözü: “Şimdi bakıyorum Kahramanmaraşspor camiasında son 5 yılda yaklaşık 20 hoca gelmiş geçmiş. Kimi bir ay çalışmış kimi bir hafta çalışmış. Böyle şeyler sık yaşanmış. İnişli çıkışlı bir dönem var geçmişinde. Örneğin bir sene şampiyon oluyor, bir sene düşüyor ertesi sene yine düşüyor. Yani Kahramanmaraşspor karmaşık bir halde. Burada inanılmaz bir potansiyel var. Taraftar ve şehir açısından yani. Başarıya aç bir kitle görüyorum ben. Kahramanmaraşspor başarılı olursa bu takımı desteklemek isteyen insanlarda var. Biz bu hazır durumdaki kitleyi harekete geçirmeye çalışacağız. Ama zaman aralığının dar olması sebebiyle öncelikli işlerimiz var. Ben oyuncularımla görüştüm. Şuanda Kahramanmaraşspor’un kaç puanda olduğu benim için önemli değil. Kaçıncı sırada olduğu da çok önemli değil. Ben onlara bakarak da gelmedim. Ben sıfırdan başlayacağım. Oyuncularıma bunu söyledim gelin birlikte yeni bir lige başlıyormuş herkes sıfır puandaymış gibi başlayalım. Alacağımız puanla da ilk 3’e yerleşelim dedim. Onlar da olumlu baktı. Çalışmaya başladığımızdan beri onlardan çok olumlu elektrik aldım.” dedi.

GENÇ BİR TAKIM OLMAK AVANTAJ

Oynanacak maçlara iyi hazırlanıldığı zaman başarıyı elde edeceklerini ifade eden Demirözü: “Kahramanmaraşspor’un ilk hedefi Orhangazi ve Isparta maçlarından iyi puanlar almak olmalı. Bu enerjiyi pekiştirmenin en iyi yolu olacak. Bu iki maçtan istediğimiz sonucu elde edersek ileriye dönük güzel adımlar atmış olacağız. Elimizde genç bir takım var bunu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Onlar olumsuzluklardan etkilenecek çağdalar. Bu konuda çok hassas olmalıyız. Bu iki maçtan alacağımız sonuç gerçekten onlar için çok önemli. Moral açısından özellikle. Şuanda en büyük ihtiyaç duyduğumuz şey moral. Çok şikâyet etmek istemiyorum çünkü ligdeki diğer takımlar bizden pek farlı değiller. Bu lig yeniden başlasa Kahramanmaraşspor ilk 3’ün içinde olurdu. Takım hakkında tüm bilgileri edindim. Kahramanmaraşspor’daki gençlerimiz çok şanslı bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeliler. Yükselme şansları var.bunun için yapmamız gerekenleri tespit etmeye çalışıyoruz.ben burada kalıcı olmak istiyorum.amacım Kahramanmaraşspor’un daha iyi yerlere gelmesi.desteklerin ve eleştirilerinizi bekliyoruz.” dedi.

Kahramanmaraşspor’un yeni Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü kimdir?
Alaaddin Demirözü, futbol hayatını şu şekilde özetledi: “Başka bir iş yapabileceğimi sanmıyorum çünkü başka bir iş yapmadım. Tamamen bu işin içindeyim. Toplamda 12 sene futbolda oyunculuk hayatım oldu. Aslen Konyalıyım, Kayseri’ de yaşıyorum. Kayserispor’da futbol oynadım. Orada oyunculuğu bıraktıktan sonra antrenörlük hayatım başladı. Yine Kayseri’de. Kocasinan Belediyespor’ da antrenörlük yaptım. O dönem içerisinde Kahramanmaraşspor ile aynı gruptaydık. Buraya çok gidip geldik. Birçok arkadaşım, tanıdığım oldu bu sayede. Daha sonra 2,5 yıl Erciyesspor ile çalıştım. Kayserispor’un camiasında da bulundum, orada da çalıştım. Son 4 yıldır Kayseri dışında çalışıyorum. İki defa Yozgatspor’un teknik direktörlüğünü yaptım. Tarsusspor ve Kırşehirspor ile çalıştım. Geçtiğimiz yıl sağlık problemleri nedeni ile çalışamadım. Bu yıl burada başladım.” dedi.

Haber: İlker Yiyen