Site Logo

Demİrözü İle lİge devam (ve son gelİŞmeler..)

Hüseyin Yenikan'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Erdal Alpaslan gelmeyince Kahramanmaraş Spor Kulübü tekrar arayışa geçerek Alaaddin Demirözü ile anlaşmaya vardı..

Dün hareketli saatlerin yaşandığı kulüp binasında 48 yaşındaki teknik adam Alaaddin Demirözü anlaşma sağlandı. Daha önce Yimpaş Yozgatspor,Tarsus İdman Yurdu ve Kırşehirspor'un teknik direktörlük görevini üstlenen ve Kayserispor, Kayseri Erciyespor'un antrenörlüğünü yapmış olan Demirözü'nün bu sezon çalıştırdığı takım olmadı. Demirözü ile beraber çalışan Sinan Özdoğan ise kaleci antrenörü olarak görevine başlayacak.

Bu arada kulüpte dün yaşanan diğer gelişmeler ise şunlar..

- Kulübün Genel Sekreteri Av. Nedat Türk ve Basın Sözcüsü Yardımcısı Murat Aslangören, yönetimde birlik olmadığını savunarak görevlerinden istifa ettiler.

- Sezon başlamadan önce takımı çalıştıran daha sonra yardımcı antrenör olan ve son olarak altyapı hocası olarak görev yapan Fethi Çokkeser henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı görevinden alındı.

- Sezon başında kadroda yer alan Mehmet Köse'nin sözleşmesi geçtiğimiz ay fesh edilirken, bir kaç gün sonra 1993 doğumlu Murat Yüksek altyapıdan A takıma alınarak profesyonel kariyerine başladı.

Bu gelişmelerin kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz.

Haber: KahramanMarasSpor.org