Site Logo

KMS Erdal Alpaslan İle prensİpte anlaŞtI..

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında konuk ettiği Beykoz 1908spor karşısında oynadığı üstün futbola rağmen, bu üstün futbolunu skora yansıtamayarak 1-0 mağlup olmuştu. Bu karşılaşmanın ertesi gününde bir basın toplantısı düzenleyen Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan, istifa ettiğini bildirdi.

Bunun üzerine yönetim kurulu harekete geçerek teknik direktör arayışına çıktı. Aynı gün akşam Kahramanmaraşspor’un 2005/2006 sezonun da görev yapan tecrübeli teknik direktör Erdal Alpaslan ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

Konu hakkında Gazeteci İlker Yiyen’e açıklama yapan Kulüp Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık, "Daha önce Kahramanmaraşspor’da görev yapmış olan başarılı Teknik direktör Erdal Alparslan’la prensipte anlaştık. Kulüp Başkanımız Doğan Bey'in görüşmeleri neticesinde bizlere olumlu cevap veren hocamız ekibi ile Kahramanmaraş’a gelerek takımın başına geçek. Kahramanmaraşspor camiasının yakından tanıdığı hocamız geçen sezonlarda olduğu gibi tecrübeleri ile bizlere başarı sağlayacağına Kahramanmaraşspor taraftarına da oynattığı futbolla heyecanlı dakikalar yaşatacağına inanıyoruz" dedi.

Haber:İlker Yiyen