Site Logo

FIndIk; ''Kesİnlİkle küme düŞme gİbİ bİr düŞüncemİz yok''

Yenikan’ın ardından bir konuşma yapan Kahramanmaraşspor Futbol Şube Sorumlusu ve As Başkan Fikret Fındık, Yenikan’ın istifa etmesine üzüldüklerini belirtti.

Yenikan’ın dürüst ve işini iyi yapan bir hoca olduğunu dile getiren Fındık, kamuoyunda çıkan haberlerin onu yıprattığını ifade ederek şu şekilde konuştu: “ 25 yıldır futbol camiasının içindeyim, böyle beyefendi, saygılı, terbiyeli, sağlam kişilikli bir teknik direktöre hiç rastlamadım. Bunu tüm samimiyetim ile söylüyorum. Bir aydan beri hocamızın aleyhine başlatılan karalama ve yıpratma kampanyası hocamızı derinden üzmüş, hocamızın sağlıklı görev yapmaması için bazı kişiler elinden geleni yapmıştır.

Beykoz maçında çok iyi bir futbol oynamamıza rağmen mağlup olmamız hocamızı yeni bir değerlendirme yapmaya mecbur bırakmıştır. Yönetim olarak bizim takımımızı bırakmamasını istedik, kabul etmedi ama en azından son iki maç bizi bırakmamasını istedik yine bırakmadı orada da bir incelik gösterdi. Çok çabalamamıza rağmen çok büyük incelik gösterdi, takımın ve yönetimin önünü açmak için istifa etmeye karar verdi. Bu bizleri çok üzdü keşke hocamızla ayrılığımız böyle olmasaydı. Bildiğiniz üzere 9 tane maç yaptık 9 tane maçta şuan ki puan sırasındaki oynağımız futbola bakarsak, kesinlikle birbiriyle örtüşmüyor. En azından bizim puanımız 17-18 olmalıydı. En azından önceki günkü maç bizim kaybedeceğimiz bir maç değildi.

Hocamıza bize yaptığı hizmetlerden dolayı çok büyük teşekkür ediyoruz. Hocamızdan ayrılacağımız için çok üzüntülüyüz. Şuanda kamuoyuna da bir mesaj vermek istiyorum, bundan sonra bir puan bile kaybetmeye tahammülümüz yok. Kamuoyundaki kredimizi bitirdik ama bu isteyerek olmadı gerçekten şansızlıktı. Tüm Kahramanmaraş camiasından en kısa zamanda toparlanacağımıza inanarak bize destek vermelerini ve çıkışı en kısa zamanda yakalayacağımıza inandığımızı bilmelerini istiyorum. Kesinlikle küme düşme gibi bir düşüncemiz yoktur, bu şansızlıkları aşacağız.”