Site Logo

29 Ekİm Cumhurİyet BayramInIz Kutlu Olsun!

Ulu Önder Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimizin 87. Yıl coşkusunu yaşıyoruz. Eşsiz kahramanlıklarla kazandığımız Cumhuriyet milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır. Cumhuriyetimiz mana ve gücünü milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir imanla gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseri olmasından almaktadır. Cumhuriyet eşitlik, özgürlük ve uygarlıktır. İnsanlık onurunu her şeyin üstünde tutmaktır.

Cumhuriyetimizin en önemli özelliği herkes tarafından benimsenmiş kavranmış ve herkes tarafından kucaklanmış olmasıdır. Bu, cumhuriyetin ebediyete kadar varlığının en önemli güvencesidir. Ve milletimiz bugün geldiğimiz noktadan daha ileriye ancak cumhuriyetle varabileceğinin bilincindedir. Bu düşüncelerle, tüm halkımızın Cumhuriyetimizin 87. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz.

KahramanMarasSpor.org