Site Logo

TaraftarIn köŞesİ: "Bİz oynadIk, onlar kazandI"

Forum üyelerimizden erkut46 dünkü maç sonrası yazdığı maç yorumunu sizlerle paylaşıyoruz..

_________________________________________

BİZ OYNADIK, ONLAR KAZANDI

17 Ekim 2010 Pazar günü ilimiz 12 Şubat Stadyumunda saat 15.00'te oynanan Kahramanmaraşsporumuz-Afyonkarahisarspor müsabakasına takımlar şu 11 ile çıktı:
Kahramanmaraşsporumuz: Ahmet Üçgün, İlyas Ekiz, Enes Temizdemir, Hüseyin Keleş, Ahmet Şahbaz, Serhat Mermer, Mevlüt Yeşilyurt, Samet Kumbaşı, Yeldar Yamaç, Emre Keskin, Cengiz Güner
Afyonkarahisarspor: Mehmet Koç, Tarık Mayhoş, Servet Gökçen, Emre Batı, Hasan Hatipoğlu, Barış Aydın, Erdal Yüksel, Hüsnü Zeybekoğlu, Mustafa Tahir Babaoğlu, Gökhan Altıntaş, Ömer Çelik

Maça hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekibimiz özellikle ilk 15 dakikada rakip savunmayı abluka altına aldı.
Dk. 13: Sol kanattan kullandığımız taç atışında ceza sahasına inen topu Yeldar roveşata olarak değerlendirmek istese de hakem faul ile değerlendirdi.
Dk. 18: Ceza sahası dışından kullandığımız etkili ve sert şut rakip kalecinin kontrolünde auta çıktı.
bu dakikalarda rakibimize nefes aldırmıyoruz, rakip takımı kendi yarı alanlarından çıkarmıyorduk.
Dk. 21: Samet'in sol çaprazdan vurduğu sert şurt rakip kaleci Mehmet'te kaldı.
pozisyondan hemen sonra sağ kanatın değişmez oyuncusu Mevlüt Yeşilyurt topu kendi sahamızdan alarak rakip sıfır korner çizgisine kadar indi. Ceza sahasına yaptığı ortayı iyi takip eden Cengiz'in kafa şutu az farkla üst direkten auta çıktı.
Dk. 31: İlk ciddi atağını geliştiren rakip Afyonkarahisarspor, ceza sahamıza verilen ara pası iyi değerlendiremeyince top kalecimiz Ahmet'te kaldı. Bu dakikalardan itibaren rakip ceza sahamızda sık görülmeye başladı.
Dk. 41: Sol taç çizgisinden kullandığımız taç atışı rakip ceza alanında karambol oluşturduysa da bu pozisyonu değerlendiremedik.
İlk yarıya 1 dakika ilave edildi ve geçen süre içerisinde gol olmayınca ilk yarı iki takımın golsüz beraberliği ile sona erdi.

İkinci yarıya takımımız aynı kadro ile başlarken rakip Afyonkarahisarspor Gökhan Altıntaş-Gökay değişikliği ile başladı.
İkinci yarıda takımların rolleri adeta değişmişti. Mor-beyazlı ekip bizi kendi sahamıza hapsederken bizim etkili ataklar geliştirmemizi engelliyordu. Bu dakikalarda tehlike çanları çalmaya başladı. Bu çan dakika 56'da maalesef çaldı. Sağ kanattan ceza sahamıza giren Mustafa plase bir vuruşla topu Ahmet'in solundan ağlarımıza gönderdi: 0-1.
Golden sonra sinirlerine hakim olamayan futbolcularımız hatalar yapmaya başladı.
Dk. 62: Rakibi formasından çeken Ahmet Şahbaz sarı kart ile cezalandırıldı.
Dk. 65: Ahmet Şahbaz'ın hatasını değerlendiren birinci golün sahibi Mustafa, kalecimizle baş başa kaldıysa da kalecimiz Ahmet gole izin vermedi.
Dk. 69: Üst üste sol kanattan kullandığımız korner atışları ceza sahasında tehlikeler oluştursa da maalesef gol ile sonuçlanmadı.
Dk. 70: Rakip orta alanından ceza sahamıza aşırılan topta Mustafa, kalecimiz Ahmet ile baş başa kaldı. İyi yer tutan Ahmet bu pozisyonu da önledi.
Dk. 71: Orta sahaya canlılık getirmek isteyen teknik direktörümüz Hüseyin Yenikan, Samet'i alıp Durdu Ahmet'i sahaya sürdü. Durdu ahmet'in sahaya girmesiyle takımımıza az da olsa bir canlılık geldi.
Dk. 81: Korner atışında karambolde kalan topu, Cengiz auta gönderdi.
Bu dakikalarda savunmayı düşünen rakip teknik direktör, Ömer Çelik'in yerine Murat Emre Kayan'ı sahaya sürerken, golü düşünen ekibimiz Hüseyin Keleş-Cemal Deliktaş değişikliğini yaptı.
Dk. 83: Bir oyuncumuz yerde iken oyunu devam ettiren mor-beyazlı ekip kimsenin beklemediği bir anda yine Ahmet'in solundan topu filelerimizle buluşturdu: 0-2.
İkinci golle birlikte moral ve motivasyonunu kaybeden bir çok taraftar stadı terketmeye başladı.
Bu dakikalarda rakip takımdan Barış, ekibimizden Mevlüt sarı kart gördü.
Hakem ikinci yarıya 4 dakika ilave etti.
Uzatma dakikalarının ilk dakikasında hakeme bağıran Cengiz de sarı karat gören oyuncuların listesine dahil oldu.
Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken kaptanımız Cengiz ve Ahmet Şahbaz böyle düşünmedi.
Sol çaprazdan rakip ceza sahasına Cengiz'in ortaladığı şutu iyi takip eden Ahmet Şahbaz düzgün kafa vuruşuyla skoru ilan eden golü attı: 1-2.

İlk yarı mükemmele yakın top oynayan takımımız ikinci yarı adeta sihirli bir değnek değdirilircesine berbat bir futbol oynadı. Genç bir takımız; sürekli koşan, preslerle rakibin dengesini bozan bir takım olmamıza rağmen ikinci yarıda tel tel dökülen futbolcularımızı görünce doğrusu düşünmeden edemiyorum.


Maçtan notlar
- yaklaşık 30 kişilik Afyonkarahisarspor taraftarı staddaki yerlerini aldı.
- maç açık ve güneşli havada oynandı.
- hafta sonu olmasına rağmen seyirciler maça pek ilgi göstermedi.
- tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.
- maçta bir ambulans, bir itfaiye aracı hazır bulunduruldu.
- saha çimlerinin giderek düzeldiği gözlerden kaçmadı.
- takımımız sahaya kırmızı-beyaz çubuklu forma kırmızı şort ile çıkarken; rakip mor-beyaz çubuklu forma beyaz şort ile çıktı.
- hakemler sarı forma siyah şort ile maçı idare etti.
- futbolcularımız maçtan önce yemin yuvarlağı oluşturdu.
- stadda hiç reklam panosu yer almazken formalarımızın göğüs kısmında çimko,arka kısımda aksa reklamları vardı.

Saygılar,
erkut46

_________________________________________

Yorum yazmak için TIKLAYIN

Siz de yazılarınızı anasayfamızda yayınlatabilirsiniz. Nasıl mı? TIKLAYIN

KahramanMarasSpor.org