Site Logo

KahramanmaraŞspor'un aklI lİderde..

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Abdulkerim Durmaz, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta hafta sonunda grup lideri Adana Demirspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtirken, bu maçı kazanıp yükselme grubuna kalma ümitlerini son haftaya taşımak istediklerini bildirdi..

Paşa'nın kart cezalısı, Ali Turan'ın da sakatlığı nedeniyle Adana Demirspor maçında görev alamayacağını belirten Durmaz, bu eksiklere karşılık Orhan Terzi'nin sakatlığının geçtiğini, Mustafa Acar'ın da kart cezasının bittiğini belirtti.

Durmaz, sezona yükselme grubuna kalmayı hedefleyerek başladıklarını ifade ederek, şunları anlattı:
''Önünüzde çok önemli iki maçımız var. Bu maçlardan ilkini hafta sonunda sahamızda Adana Demirspor ile oynayacağız. Çok zor bir maç olacak ve biz kazanmak için mücadele edeceğiz. Yükselme grubuna kalmak için son iki maçımızı kazanmamız yanında rakiplerimizin de puan kaybetmesi gerekiyor. Biz öncelikle Adana Demirspor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz ve bu maça hazırlanıyoruz. Adana Demirspor'u yenip yükselme grubuna kalma ümidimizi son haftaya taşımak istiyoruz.''