Site Logo

KahramanmaraŞspor taraftarlarIndan tatlI İkramI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren Kahramanmaraşspor, Perşembe günü 12 Şubat Stadyumunda oynayacağı Kırklarelispor maçının hazırlıklarını tamamladı.

12 Şubat Stadı'nda Teknik Direktör Hüseyin Yenikan ve yardımcı antrenör Fethi Çokkeser gözetiminde gerçekleştirilen ter idmanıyla hazırlıklarını tamamladı.  Ter idmanı sonrası ise yeni kurulan Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği temsilcileri, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolculara baklava ikram etti.  Derneğin Başkan Yardımcısı Yahya Vursavuş, ''Taraftar olarak gerek deplasmanda gerek kendi sahamızda Kahramanmaraşsporumuz'un yanında olacağız" dedi.

Vursavuş, "Futbolcularımızın oyunu ile taraftarı çıldırtmalarını, takımı şampiyon yapmalarını istiyoruz. Bizler gerek kendi evimizde gerekse deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayacağız. Futbolcularımıza elimizden gelen desteği, takımın 12. adamı nasıl olunur bunu göstereceğiz.. Yarın oynanacak maçta taraftarımız takımımıza tam destek verecektir. Yarın bir de stadyuma davul zurnalarla girmeyi hedefliyoruz. Bu gün valilik kanalı ile alınan kararda davullarla girmemiz netleşti. Bütün tarftarımızı yanımızda bize eşlik etmesini istiyoruz" dedi.

Tatlı ikramı sonrası Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Yahya Vursavuş Kulüp Başkanı Doğan Tehçi'ye çiçek takdim ederek başarılarının devamını dilerken, dernek üyelerinden Sedat Kaplan ise takım kaptanı Mehmet Akif Alıcı'ya çiçek takdiminde bulundu.

Daha sonra taraftarlar, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular toplu olarak fotoğraf çektirdiler.

Geçtiğimiz günlerde hiç bir çıkar göz ardı etmeyen Edeler Grubu da futbolculara moral depolamak amacıyla tatlı ikram etmişti..

Fotoğraf: İlker YİYEN