Site Logo

Kulüp otobüsü taŞlandI

Batman 16 Mayıs Stadyumu'nda 0-0 sona eren maç sonrası güvenlik gerekçesiyle 1 saat bekletilen Kahramanmaraşspor kafilesini taşıyan otobüs taşlı saldırıya uğradı.

Bu sırada Batman polisinin yakın çevre yoluna çıkartılacak futbolcu kafilesine müdahele etmemesi için dağıttığı Batman Petrol taraftarları, Kahramanmaraş yolcusu olan futbolcu kafilesini taşıyan otobüs Batman Petrolspor taraftarı araziden ceplerine doldurdukları taşları Kahramanmaraşspor kafilesinin geçtiği sırada otobüslere atmaya başlayan 20 kişilik grup dağıtılamadı. Futbolcular ve teknik heyetten yaralanan olmazken, kırmızı-beyazlılar artırılan güvenlik önlemleri altında yola çıkması sağlandı.

Batman Petrolspor taraftarlarının saldırısına tepki gösteren Kahramanmaraşspor Kulüp As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Fikret Fındık ise, bu tavrın centilmenliğe sığmadığını söyleyerek "Biz Batmanlılar'a Kahramanmaraş'ta böyle mi yaptık? Onlar da Kahramanmaraş'a gelecekler. Ama biz kesinlikle onlara böyle bir tavır sergilemeyeceğiz. Yapılan hareket çok yanlış. Eve gelen misafiri taşlayarak mı uğurlarsın..? Bunu yapan düşüncesiz insanları esefle kınıyorum" dedi.