Site Logo

Batman maçIna doĞru..

   Batman Petrol Spor-Kahramanmaraşspor futbol müsabakasını Bitlis Bölgesi hakemlerinden Hasan KILIÇOĞLU yönetecek.Kılıçoğlu'nun yardımcılıklarını Murat ÖZTÜRK ve Mehmet ÖZKAN yapacak. Dördüncü hakem olarak ise Halit ÖZEL görev yapacak.

   -Hasan KILIÇOĞLU 2010-2011 sezonunda ilk kez bir müsabakada görev alacak..


   -En son 11 Nisan 2010 tarihinde Tekirova Belediye Spor-Afyonkarahisar  TFF 3. Lig futbol müsabakasında görev almış ve maç 4-0 Tekirova Belediye Spor'un üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.Kılıçoğlu bu müsabaka 5 kez kartına başvurmuştu.

   -Son 5 maçta toplam 23 sarı kart göstermiş ve hiç penaltı kararı vermemiştir.

   -Son 5 maçta hiç kırmızı kartına başvurmazken 2 kez evsahibi takım kazanırken,1 kez konuk takım kazanmış ve 2 kez de maç berabere sonuçlanmıştır.

   Kahramanmaraşspor ile Batman Petrol Spor arasında oynanan son 10 futbol müsabakasında Kahramanmaraşspor'umuz rakibine karşı ezici bir üstünlük sağladığı görünüyor.Son 10 maçta takımımız 7 galibiyet alırken 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.Bu maçlarda 18 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.Batmanda oynanan son 5 maçta takımımız 3 galibiyet,1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alırken toplam 10 gol atarken kalesinde 5 gol görmüş.

   Ev sahibi Batman temsilcisi Kahramanmaraşspor'umuzu 5 maçtır yenemezken, Batman'da ise 3 maçtır yenemiyor.

   Umarım Batman Petrol Spor'un Kahramanmaraşspor fobisi bu maçta da devam eder.

Haber: Kahramanmarasspor.Org