Site Logo

Futbolculara galİbİyet prİmİ daĞItIldI..

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren Kahramanmaraşspor, ligin üçüncü haftasında evinde konuk ettiği Trabzon Yalıspor’u tek golle yenerek 3 puanın sahibi olmasının ardından primle ödüllendirildi.

12 Şubat Stadı’nda yaklaşık 6 yıllık bir aradan sonra seyircisinin karşısına ilk kez çıkan Kahramanmaraşspor, karşılaşmanın 84. dakikasında istenilen ve beklenen gole kavuşmuş, bu dakikada gelişen Kahramanmaraşspor atağında ceza sahasında içerisinde oluşan karambolde Onur kafa ile topu Yeldar'a bıraktığı, Yeldar da yine kafa ile topu Yalıspor ağlarına göndererek takımının sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmasını sağlamıştı.

Kırmızı-Beyazlı Kulübün Başkanı Doğan Tehci’nin vaat ettiği 15 bin liralık galibiyet primine ek olarak, Pazar günkü maçı bizzat sahaya gelerek izleyen işadamı Haluk Şerbetçi, soyunma odasında 5 bin lira prim sözü vermişti. Böylece galibiyet primi miktarı toplam olarak 20 bin liraya yükselirken miktarı Kulüp Asbaşkanı Fikret Fındık futbolculara ve teknik ekibe galibiyet primlerini dağıttı.

Kulüp As Başkanı yaptığı açıklamada, "6 yıl aradan sonra yeniden şehir merkezindeki 12 Şubat Stadyumunda Yalıspor ile karşı karşıya geldik. 90 Dakika boyunca alın terimizle mücadele ettik. Gol yollarında fazla etkili olamadık ama gelişen bir atakta futbolcumuz Yeldar topu kafa ile filelerle buluşturdu. Bu da bizim galip ayrılmamıza neden oldu. Başkanımız maç öncesi 15 bin liralık prim sözü vermişti ve buna ek olarak iş adamımızda maç bitiminde futbolculara birzat 5 binliralık pirim sözü vermesi ile prim ödülümüz 20 bin lira olmuştur. Yönetim olarak iş adamımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz sözümüzü yerine getirdik. Bundan sonraki maçlarda da diğer iş adamlarımızda prim kervanına katılır diye umut ediyorum" dedi.

Kahramanmaraşsporlu futbolcular ligin dördüncü haftasında ise Batman deplasmanında Batman Petrolspor ile saat 15.00’da karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı ekip bu maçla ilgili hazırlık çalışmalarına ise başladı.

Haber: İlker YİYEN
MarasMedyaMerkezi.com