Site Logo

Profesyonel Futbol Okulu öĞrencİlerİ KahramanmaraŞspor'u zİyaret ettİler..

 Kahramanmaraş’ta hizmet veren futbol okullarından Profesyonel Futbol Okulu hocaları ve öğrencileri Cumartesi günü Kahramanmaraş Spor Tesislerinde Kulüp Başkanı Doğan Tehçi’yi ziyaret ettiler. Kahramanmaraşspor’un son durumu hakkında bilgi alan Profesyonel Futbol Okulu hocaları ve öğrencileri Doğan Tehçi ve teknik direktör Hüseyin Yenikan'a başarı dileklerini ilettiler.

Ziyarette küçük futbolcu adayları ile yakından ilgilenen Tehçi, çocuklara meyve suyu ve kek ikramında bulundu. Kahramanmaraşspor olarak şehrimizde bulunan futbol okullarını takip ettiklerini ve hocalarla devamlı görüştüklerini söyleyen Tehçi, ileriki zamanlarda buradan yetişen genç oyuncuları Kahramanmaraşspor kazandırmak istediklerini söyledi. Kulüp başkanı sözlerine şu şekilde devam etti, “Şehrimizde yeni kurulan profesyonel futbol okulu kısa sürede halkımızın ilgisini çekti ve çalışmalarıyla büyük beğeni topladı. Bu okulun şehrimize gerçek anlamda, yani hem oyun kalitesiyle ve aynı zamanda ahlaki olarak profesyonel futbolcular yetiştişmesini temenni ediyoruz. Biliyoruz ki, futbol okulunun hocalarında bu kapasite fazlasıyla var. Bu şansı elbette biz de en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız.”

Öte yandan Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan, genç yeteneklere iyi birer futbolcu olmak için neler yapmalarını gerektiğini anlattı. Kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını tavsiye eden Yenikan, minik futbolcularla yakından ilgilendi..

Haber ve fotoğraf: © KahramanMarasSpor.org