Site Logo

Son 2 maçImIzI kazanmak zorundayIz

Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, yükselme grubuna kalabilmeleri için kalan 2 maçlarını kazanmaktan başka çarelerinin kalmadığını söyledi..

Nalbantbaşı, deplasmanda dün Cizrespor'a 2-0 yenilerek önemli bir avantajı kaybettiklerini belirtti.

Cizrespor maçında çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını ve yenilmeyi hak ettiklerini vurgulayan Nalbantbaşı, şöyle konuştu:
''Yükselme grubuna kalma yolunda önemli bir avantaj elde etmiştik, ama bu avantajımızı Cizrespor'a yenilerek kaybettik. Kalan 2 maçımızı kazanmaktan başka çaremiz kalmadı.Üç puan ümit ettiğimiz Cizrespor maçında, futbolcularımız ortaya koydukları futbolla bizi hayal kırıklığına uğrattı. Oysa her şey çok güzeldi. Hava güzeldi, ortam futbol oynamaya elverişliydi, hakemler de doğrusu çok iyi bir yönetim sergiledi. Maçın hakemlerine teşekkür ediyoruz. Biz puanı hak eden bir futbol oynayamadık ve maçtan elimiz boş döndük.''

Nalbantbaşı, yenilmelerini karşın yükselme grubuna kalma iddialarının sürdüğünü, kalan 2 maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini vurguladı.

Hafta sonunda grup lideri Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Nalbantbaşı, maçın hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.