Site Logo

K.MaraŞspor yarIn İskenderunspor'la Federasyon KupasI 3. tur İlk maçInI oynayacak

Kahramanmaraşspor yarın İskenderunspor'la Federasyon Kupası 3. tur ilk maçını oynayacak. Katılma liginde şampiyonluk arayan Kahramanmaraşspor, yarın Federasyon Kupası'nda İskenderunspor ile yapacağı maça büyük önem veriyor.

Kahramanmaraşspor Antrenörü Cihat Aykan "Federasyon Kupası'nda iddiamız yok ama gidebildiğimiz yere kadar gitmek isteriz" diyerek, tecrübe kazanmak açısından İskenderunspor ile oynayacakları maça önem verdiklerini ifade etti. Federasyon Kupası maçı için dün sıkı bir çalışma yapan Kahramanmaraş'lı futbolcular, idmandan sonra "İskenderunspor'u yeneceğiz" dediler.

Futbolcularının azimli olduğunu belirten Kahramanmaraşspor Antrenörü Cihat Aykan şunları söyledi: "Bizim iddiamız katılma liginde. Şampiyon olup, Kahramanmaraş'ı Türkiye İkinci Ligi'ne yükseltmek tek düşüncemizdir. Federasyon Kupası'nda iki tur geçti.. Üçüncü turda İskenderunspor ile eşleştik. İskenderunspor'un gücü ortada. Ancak biz de tur atmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız ilk maçta tur için averaj sağlamak istiyoruz."

İSKENDERUNSPOR DÜN KAHRAMANMARAŞ'A GELDİ

Haftayı Erzurumspor galibiyetiyle kapayan ve yarın, Kahramanmaraşspor'la Federasyon Kupası üçüncü tur ilk maçını oynayacak olan, Türkiye İkinci Ligi (D) grubunun güçlü takımlarından İskenderunspor dün K.Maraş'a geldi.

İskenderunspor Teknik Direktörü Zeynel Soyuer, amaçlarının iyi futbol oynayıp rövanş için rahat bir sonuç almak olduğunu belirterek, "Kahramanmaraşspor önünde işimiz pek olay değil. Zorlu bir mücadele olacak. Ancak sahaya galibiyet için çıkacağız" dedi.

Bulvar, Kahramanmaraş