Site Logo

KahramanmaraŞspor Taraftarlar DerneĞİ'nden yenİ atIlIm..!

Yeni kurulan Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği 163 üye ile kendi yaptırdıkları kartlarla stadyumda yer alacaklar.

Geçtiğimiz ay Kahramanamaraşspor 1969 Taraftarlar Derneği ve Tontonlar Grubu'nun birleşmesi ile yeni kurulan Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği yeni sezona kendi yaptırdıkları üye kartları ile sahaya girecekler.

Faaliyetlere yeni yeni başlayan Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği 17 Eylül Cuma günü Kahramanmaraşspor kulüp yöneticileri ile ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda, 163 üyeye üzerinde adı, üye numarası ve sitemizin internet adresinin bulunduğu taraftarlar derneğine ait kartlar yaptırarak bundan sonra sahaya bu kartlarla gireceklerini açıkladılar. Taraftarlar yeni yaptırılan giriş ve tanıtım kartları ile daha iyi giriş-çıkış yapılacağını ve maç boyu boyunlarında asılı olarak kullanacakları kartların bilet sıkıntısı yaşatmayacağını ve 'beleşçi' diye tabir edilen taraftarın ise girişlerinin önlenmiş olacağını dile getiriyorlar.

Derneğe üye olmak için kayıtların başladığını ifade eden dernek yetkilileri, kayıtların eski sanayide İsmar'ın arkasındaki Turkuaz Bayii'nin bitişiğinde bulunan dernek lokalinde yaptırabileceklerini söylediler.

Bu sezon 12 Şubat Stadı'na davul ve zurnalarla sahaya girecek olan Kahramanmaraşspor taraftarları, buluşma noktalarında toplu bir şekilde birlik beraberlik içerisinde hareket ederek bayrak, forma ve kırmızı-beyazı andıran süslü eşyalarla sahada hazır bulunacaklarını ifade ettiler.