Site Logo

12 Şubat StadI'nda son durum

Lig maçları yarın başlarken, bu sezon maçları oynayacağımız 12 Şubat Stadı henüz hazır değil. Yaklaşık iki yıldır devam eden onarım çalışmaları halen sürüyor. Tarihi stadyumda bir takım farklılıklar gözetlendi..

Erzurumspor'un yarın gelmemesi nedeniyle, çalışmaların tamamlanması için 2 hafta daha kazanıldı. Umarız aşağıdaki eksiklikler bu zaman zarfı içerisinde giderilir.

TEL ÖRGÜ: Tribünlerin alt kısımlarına tel örgülerin yerleşimi yapılacak. Şuan hazır halde bekliyor.

SIVA ve BOYA: Stadın görümünü çirkinleştiren sıva bozuklukları, kapalı kısımda tamamen yeniden onarılmış, açık tribünlerde ise halen bekliyor. Sıvalanan yerler tekrar kırmızı renge boyanıyor.

SAHA ZEMİNİ: Uzun süreli mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar nedeniyle sahanın kalitesi bir hayli düşmüş. Temmuz ayında yapılan ilaçlama sonrası saha her gün sulanıyor.

KOLTUKLANDIRMA: Kapalı tribünün büyük kısmı koltuklandırılmış. Kırmızı-beyaz renkli koltuklandırma tribünün en üst ve en allt 2 sırasında henüz bulunmuyor. Şuan tam olarak koltuk kapasitesi 1753.

YEDEK KULÜBELERİ: Stadda iki adet yeni yedek kulübesi bulunuyor. Sadece koltukları henüz yerleştirilmemiş.

SKORBORD: En önemli eksikliklerden biri olan skorbord da değiştirilmemiş. İlgili ve yardımsever insanlarımıza duyrulur..!

KOŞU PİSTİ: Buranın zemini muhtemelen saha ve tribündeki bütün çalışmalar bittikten sonra yapılacak.

© KahramanMarasSpor.org

 Sıva ve boya

 Kapalı tribün

 Skorbord

 Sulama

 Tel örgüleri

 Koltuklandırma

Protokol Girişi