Site Logo

DadaŞlarda durumlar karIŞIk..

Geçtiğimiz günlerde lisans borcu nedeniyle durumu pek iyi olmayan Erzurumspor'un kapatılması gündeme gelmişti. Kapatıldı diye yerel kaynaklar haberler aktarırken, son dakika gelişmesi niteliğinde bir olay yaşandı..

Kulübün kapandığına dair haberler yayılırken, az önce kulüp başkanlığına bir aday çıktığı belirtilerek, takımın lig maçlarına katılacağı iddia edildi. Yavuz Yüksel adındaki adayın altyapıdan oluşan futbolcularla sahaya çıkacağı ifade edildi. Bu takımla ikinci yarıya kadar devam etmek isteyen Yüksel, daha sonra lisans borçlarını çözümleyerek transferlerle iddialı bir takım haline getirmek istediği söylendi. Kahramanmaraşspor'a yetişip yetişmeyecekleri ise halen merak konusu..

KahramanMarasSpor.org olarak Erzurumsporlu taraftarlara bu gelişmenin hayırlı olmasını dileriz.

 

---------------------------------
Önceki haberimiz:

Erzurumspor taraftar sitesinde ve çeşitli yerel kaynaklarda yer alan haberlere göre Erzurumspor'un kapısına kilit vuruldu..!

Spor Toto 3. Lig'i başlamak üzereyken, birinci hafta rakibimiz olan Erzurumspor'dan kötü haberler geldi. Maddi imkansızlıklarla boğuşan ve kongreden sonuç çıkaramayan kulübün kapatılacağı bildirildi.

Bu arada henüz kapatılmasının resmiyet kazanmadığı kulübe iki gün önce belediye yetkilileri tesislerin kilitlerini değiştirdikleri belirtildi. Bu olay sonrası Erzurumspor taraftarları tepkilerini ortaya koydular.

Erzurumspor yerine Erzurum Büyükşehir Belediyespor
Bir yandan Erzurumspor kapatılırken, öte yandan yeni kurulan Bölgesel Amatör Ligi'nde Erzurum'u Büyükşehir Belediyespor'un temscil edeceği kaydedildi. Bu takımın başına ise Erzurumspor'un teknik direktörü Hasan Çelik getirildi.

Bir tepki de Başbakan'a
42 Yıllık kulübün kapatılmasını kabullenemeyen Erzurumspor taraftarları "Diyar tok, Erzurum'a yok" sloganlarıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakırspor'a doğrudan destekte bulunmasını eleştirdiler. 5 Milyon lira lisans borcu bulunan Diyarbakırspor'un borcunun bir hafta içerisinde ödenmesi için Başbakan partisine talimat verirken, 1.7 milyon lira lisans borcu olan Erzurumspor'a "Süper Lig'e çıkın, o zaman destek olalım" diyerek yardım taleplerini geçiştirdiği iddia edildi.

Kahramanmaraşspor alınacak kararı bekliyor
Resmiyet kazanmayan Erzurumspor'un kapatılma konusu, 5 Eylül Pazar gününe kadar nasıl çözümleneceği ise Kahramanmaraşspor camiasında merak konusu oldu. Kadrosu bulunmayan kulübün Kahramanmaraş'a gelmemesi, Kahramanmaraşspor'a hükmen 3 puan kazandıracak.

Haber: © KahramanMarasSpor.org