Site Logo

KMS özel maçlara devam edİyor..

KMS özel maçta Ürgüp’ü dağıttı: 5-2  Türkiye 3. Ligi 2. grup takımlarından Kahramanmaraşspor (KMS), kamp yaptığı Nevşehir’in Avanos ilçesinde oynadığı hazırlık maçında Nevşehir’in Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ürgüpspor’u 5-2 mağlup etti.

Ürgüpspor karşısında iki takım halinde oynadıklarını belirten Antrenör Fethi Çokkeser, 25 futbolcusuna da karşılaşmada görev verdiğini ve futbolcularının sezona hazır olmadıklarını gördüğünü ifade etti.

KMS Nevşehir’in Avanos ilçesinde kamp yaparak yeni sezona hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Kamp programı dâhilinde dün TFF 3.Lig 1.Grup takımlarından Belediye Bingölspor ile karşılaşması gereken KMS, Belediye Bingölspor takımı tarafından yaşanan aksaklık nedeniyle bu maçı yapamadı.

BELEDİYE BİNGÖLSPOR MAÇINI ÜRGÜPSPOR MAÇI İLE TELAFİ ETTİLER
KMS, Belediye Bingölspor maçını Nevşehir’in Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Ürgüpspor ile karşılaşarak telafi etti. Karşılaşmada iki takım halinde oynadıklarını ve 25 futbolcusunun tamamına karşılaşmada görev verdiğini belirten Yardımcı Antrenör Fethi Çokkeser, mücadeleyi 5-2 kazandıklarını ifade etti.

ÇOKKESER: FUTBOLCULARIM SEZONA HAZIR DEĞİL
Mücadelede tüm futbolcularını oynatarak herkesin formunu görme şansını elde ettiğini belirten Çokkeser, futbolcularının tamamının henüz yeni sezona hazır olmadıklarını gördüğünü söyledi.

TAKIM SİSTEMİ HENÜZ OLUŞMADI

Bu tür maçlarda hem futbolcularının performansını gördüğünü hem de sistem arayışını sürdürdüğüne dikkat çeken Çokkeser, takım sisteminin oluşturmak için henüz erken olduğunu belirtti.

FİZİK ve KONDİSYON AĞIRLIKLI ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Çokkeser, takımı sıfırdan yapılandırdıklarını belirterek, “Şu anda hiçbir futbolcum sezona hazır değil. Bu takım şu an itibariyle profesyonel bir takımla maç yapsın, 30 dakika sonra tel tel dökülür. Ben de fizik ve kondisyon çalışmaları ile futbolcularımın bu açığını kapatmaya çalışıyorum” dedi.

FUTBOLCULARA GÜVENİYOR
Kamp döneminde sık sık hazırlık maçları yapmak istediklerini kaydeden Çokkeser, “Takımın hüviyetini üst düzeyde tutmak istiyorum. Şu an acemi bir takıma sahibim ama aralarında 20 tane Kahramanmaraşlı futbolcum var. Bu futbolcularım dahil tüm futbolcularıma da kesinlikle güveniyorum” dedi. Çokkeser, futbolcularının maç tecrübesi kazanmaları için çok hazırlık maçı yapmaları gerektiğini, bunun için hazırlık karşılaşmaları ayarlamaya çalıştıklarını belirtti.

KAYSERİSPOR A2 TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK
Öte yandan KMS, bugün 17.30’da Nevşehir Stadı’nda Kayserispor’un A2 Takımı ile karşılaşacak.

İLK ÖZEL MAÇI 1-0 KAZANMIŞTI
Nevşehir Avanos’ta kamp çalışmalarını sürdürmekte olan Kahramanmaraşspor oynadığı ilk özel maçta ise 3. lig ekiplerinden Ünyespor’u Emre Can Karakız’ın attığı golle 1-0 yenmişti. Ardından amatör ekiplerden Göremespor'u 4-3 mağlup etmişti.

Kaynak: Kanal46.com