Site Logo

Taraftar gruplarIndan hummalI çalIŞma..

Kahramanmaraşspor'un önünü açamadığı Transfer sorunu artık can sıkar bir hal aldı ve tepkiler git gide artmaya başladı. Bunun ilk örneklerine de şahit olduk.

1969 Taraftar Derneğinin isteği ve Site Ekibimizin Desteği ile hazırlanan metin şuan itibariyle 500 adet çıktı ve imza alınarak Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezine fakslanıyor...

Metin içinde bulunulan durumu kimseyi üzmeden dile getiriyor.

1969 Taraftarlar Derneğinden yükselen ses ise "Bu duruma da kayıtsız kalınılırsa 20 Ağustos günü herkes Kahramanmaraşspor'lunun sesini duyacak" diyor.

Başbakan'ın şehrimize geleceği gün olan 20 Ağustos'ta Taraftar Gurupları İktidar Partisi Teşkilatı, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Valisi ve İktidar Partisi Milletvekillerini protesto edecek...

İşte Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezine imzalar eşliğinde yağan o metin:

------------------------------

T.C. BAŞBAKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A

Sayın Başbakan, aynı zamanda şehrimizin Bakanı Recep Tayyip Erdoğan;


Bizler Türkiye Cumhuriyetinin kurtuluşu safhasında milli mücadelenin en ön saflarında bulunmuş Sütçü İmamın Torunlarıyız. Namus için, bayrak için, vatan için gözünü kırpmadan savaşmış ecdadın temsilcileriyiz.

Bizleri 1.000.000’u aşkın nüfusu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında 8 Milletin Vekili temsil edilmekte. Bunların 6’ sı malum partinizin milletvekilleri. Bunlar, bizlerin oylarıyla oraya gelmiş, bize her alanda hizmet için seçilmiş, önemli kişiler.

Bu zamana kadar yaptıkları ya da yapamadıkları bu metnin konusu değil. Konumuz 1969 yılında kurulmuş, şehrimiz tek profesyonel futbol takımı Kahramanmaraşspor ve onun sahipsizliği.

Dondurma Sanayi ve özellikle de Tekstil’de ilerlemiş ilk 500 şirket arasına 6 şirket yerleştirmiş bir iliz. Yüzlerce iş adamımız, harika bir potansiyelimiz var. Gelin görün ki bu kaynaktan Kahramanmaraşspor’umuz hiç faydalanamıyor.  Bunda belki daha önceki yönetici ve başkanların yaptığı hatalar vardı ama bu vatandaşın, taraftarın günahı ne.?

Sizden isteğimiz: 20 Ağustos günü şehrimizi ziyaretinizden önce Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Valimiz ve Partinizin İl Genel Meclisinin Kahramanmaraşspor’a gereken ilgiyi göstermesini sağlamanızdır.

Sizi seven, partinizi her zaman en iyi yerde görme arzusunu taşıyan Kahramanmaraşspor taraftarı adına bunu sizden istiyoruz.