Site Logo

KMS taraftarlarI BaŞbakanI beklİyorlar

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor'da transferin önü açılamadı.

İlimizin tek profesyonel takımı olan Kahramanmaraşspor'da sessiz bekleyiş devam ediyor. İki milyon lira üzerinde futbolculara olan borcu yüzünden transfer yapamayan Kahramanmaraşspor'da taraftarlar Başbabakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyorlar.

Ağustos ayı içerisinde şehrimize gelecek olan Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen taraftar grupları, Milletvekilleri ve Valiyi başbakana şikâyet edecekler. Kahramanmaraşspor'un zor durumda olmasına rağmen Milletvekilleri ve Valinin hiç ilgilenmediklerini ve destek vermediklerini söyleyen taraftarlar, Başbakan Erdoğan'ın daha önce şehrimize geldiğinde "sizin bakanınız benim" sözünü hatırlatıp Kahramanmaraşspor için destek isteyecekler.

Elazığ ve Şanlıurfa valilerinin spor takımlarına yapmış oldukları çalışmaları ilgiyle takip ettiklerini söyleyen taraftarlar "neden bizimde böyle bir valimiz yok?" diyorlar.

Hummalı bir çalışma içerisinde olan taraftar grupları hazırladıkları pankartlar ile miting alanına gidecekler ve Milletvekilleri ve Valiyi Başbakana şikâyet edecekler. Taraftar gruplarının liderleri tüm taraftarları miting alanına beklediklerini söylediler.