Site Logo

Özbolat'tan ve Gazİanteplİ İŞ adamlarIndan yİne tam destek!

Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat her yıl olduğu gibi bu sezon için yine destek sözü verdi. Öte yandan Gaziantepli iş adamlarından destek alacak olan Kahramanmaraşspor, Kahramanmaraşlı iş adamlarından da destek bekliyor..

Sezon boyunca bütün malzeme masraflarını karşılayacak olan Özbolat, Kahramanmaraşlı iş adamlarının Kahramanmaraşspor'a yeterince destek olmadığını ifade etti. Özbolat, bir çok Gaziantepli iş adamlarından kırmızı-beyazlı kulübe destek sözü aldığını açıkladı. Ayrıca en büyük maddi desteğin (100 bin TL) Gaziantep'in önde gelen kuruluşu SANKO Holding'den geleceğini belirtti.

Taraftarlar şaşkın..!

Yarın KMTSO Başkanı Mehmet Balduk'u ziyaret edecek olan Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Doğan Tehçi ise iş adamlarından destek bekleyecek. Gaziantepli iş adamlarından destek sözü alınmasına rağmen, henüz Kahramanmaraşlı iş adamlarından ses çıkmamasını, Kahramanmaraşsporlu taraftarlar garip bir olay olarak nitelendirdiler. Bütün Kahramanmaraşlı iş adamlarının destek olması gerektiğini düşünen taraftarlar, kulübün bulunduğu maddi krizden kurtulamamanın gerginliğini yaşıyorlar. Maçların 12 Şubat Stadında oynanması konusunda müjde verilmesine rağmen, transfer yasağı kaldırılamadığı için taraftar hâlâ endişeli vaziyette.