Site Logo

KMS'de Transferİn önü açIlamIyor...

 Kahramanmaraşspor 2010-2011 sezonuna yeni yönetimle merhaba diyecek derken transfer yasağı haberi ise Spor camiası ve Kahramanmaraş spor taraftarlarını hüzüne uğrattı.

2010–2011 sezonunda TFF 3. ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraş sporda transfer yasağının kaldırılması için çalışmalar devam ederken şok bir haberle yönetimin henüz transfer yasağını kaldıramadıkları öğrenildi. 

 

 

Kulüp başkanı Doğan Tehçi ile yapmış olduğumuz görüşmede, biz yönetime talip olduğumuzda 1.000.000 TL (1 trilyon) civarında borç olduğunu tahmin ediyorduk, ama kongreden sonra yapmış olduğumuz çalışmalarda transfer yasağının kaldırılması için 2.000.000 TL (2 trilyon) üzerinde borçla karşılaştık dedi. Yönetim kurulundaki arkadaşlar ile yapmış olduğumuz toplantılarda tüm imkânlarımızı ortaya koyarak transfer yasağını kaldırmaya çalışıyoruz dedi.

 

 

Ayrıca kulüpten alacağı olan futbolcular ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bazı oyuncularla alacakları konusunda anlaştıkları söyleyen Tehçi, bazı oyuncuların alacaklarında fedakârlık etmediklerini söyledi. Eğer diğer oyuncularla anlaşma yapamadıkları takdirde transfer yasağının kalkmayacağını açıklayan başkan Tehçi Kahramanmaraş sporun amatör lige düşeceğini  açıkladı.

 

Haber :Halil GEYİK